Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
C# .NET + discount 30
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:26.9.2013 10:44

Zdravim
Mam problem ohladom udp komunikacie. Ak si vytvorim
UdpClient client = new UdpClient(local­Port);
kde premenna localPort je dajme tomu 3030 a chcem si to po case zmenit iba hodnotu premennej bez toho aby som znova musel pouzit
UdpClient client = new UdpClient(local­Port); kde premenna localPort by uz bola ina. Existuje nejake jednoduche riesenie ?

 
Odpovědět
26.9.2013 10:44
Avatar
Odpovídá na Tayson
Luboš Běhounek Satik:26.9.2013 11:07

Co ti vadi na vytvoreni nove instance? Jinak asi jina moznost neni.

Nahoru Odpovědět
26.9.2013 11:07
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
Tayson:26.9.2013 11:10

No mam to spustene vo vlakno a vlakno len pozastavujem a znova spustam takze nechcem pri kazdom pozastaveni vlakna a spusteni vytvarat novu instanciu.

 
Nahoru Odpovědět
26.9.2013 11:10
Avatar
Luboš Běhounek Satik:26.9.2013 11:26

A pri kazdem novem spusteni vlakna musis menit lokalni port?

Nahoru Odpovědět
26.9.2013 11:26
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
Tayson:26.9.2013 12:09

No nemusim ale co ak uzivatel pri zastavenom vlakne zmeni port? Tak musim zabezpecit aby to sa to pripojilo k zmenenemu portu.

 
Nahoru Odpovědět
26.9.2013 12:09
Avatar
Odpovídá na Tayson
Luboš Běhounek Satik:26.9.2013 13:14

Proč by měnil port za běhu?
A když port změníš, jak to dáš vědět druhé straně?

Mimochodem, jaký máš důvod k použití UDP, proč nepoužíváš TCP? :)

Když uživatel změní port za běhu, tak prostě vytvoříš nového UDP klienta (nezapomeň, že starého UDP klienta bys měl uzavřít, aby nezůstal obsazený ten starý port).

Nahoru Odpovědět
26.9.2013 13:14
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
Tayson:26.9.2013 18:32

Používam UDP protokol preto pretože procesor s ktorým komunikujem tak vie komunikovať len cez UDP. A menit port preto lebo mozem mat v sieti viacero takychto zariadeni a nebudu asi vsetky pracovat na jednom porte tak si to mozem zmenit. Ale ako pozeram tak nespravim to tak ako som tu pisal a budem to musiet spravit tak ze asi budem zakazdym vytvarat noveho klienta len to bude takto trosku komplikovanejsie.

 
Nahoru Odpovědět
26.9.2013 18:32
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.