Hledáme pomocníky pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
discount week 50
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
jakub:16.10.2012 10:41

Ahoj,potřebuju poradit,jak po kliknutí na tlačítko zobrazit form2 , zkoušel sem snad vše co mně napadlo,ale nefunguje.

Editováno 16.10.2012 10:44
Odpovědět
16.10.2012 10:41
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jakub
David Jančík:16.10.2012 11:47

Zkousel jsi vytvorit jeho instanci a zavolat metodu Show()?

Nahoru Odpovědět
16.10.2012 11:47
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
jakub:16.10.2012 11:56

n,dk,zkusím

Nahoru Odpovědět
16.10.2012 11:56
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
Mediel
Redaktor
Avatar
Mediel:16.10.2012 13:27

// vytvor instaci formu
NameFormu druhyForm = new NameFormu();
// ted uz jen zobrazit :)
druhyForm.Show();

Nahoru Odpovědět
16.10.2012 13:27
Nechci vám ukazovat, jak dobrý jsem já ... Chci vám ukázat, jak dobrý můžete být vy ... Když uvěříte ... V sami sebe...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.