Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
php week

Diskuze: Zobrazení Listu v ListView

Aktivity
Avatar
jzvire01
Člen
Avatar
jzvire01:15.2.2016 19:29

Ahoj. Rád bych se zeptal jak se zobrazuje v ListView List<>. Předem dik.

 
Odpovědět
15.2.2016 19:29
Avatar
Petr Štechmüller
Překladatel
Avatar
Odpovídá na jzvire01
Petr Štechmüller:15.2.2016 20:09

Ahoj, jsi si jistý, že se opravdu jedná o ListView a ne o ListBox?

Nahoru Odpovědět
15.2.2016 20:09
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
jzvire01
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Štechmüller
jzvire01:15.2.2016 20:48

Tak pardon. A jak teda?

 
Nahoru Odpovědět
15.2.2016 20:48
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Petr Štechmüller
Překladatel
Avatar
Odpovídá na jzvire01
Petr Štechmüller:15.2.2016 21:03

Pokud jsi se spletl a myslel jsi ListBox, tak je to jednoduchý. ListBox má property DataSource. Tento DataSource nastavíš na List a to je vše.

ListBox lb = new ListBox();
List<string> list = new List<>();

lb.DataSource = list;
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
15.2.2016 21:03
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
jzvire01
Člen
Avatar
 
Nahoru Odpovědět
15.2.2016 21:24
Avatar
Petr Štechmüller
Překladatel
Avatar
Odpovídá na jzvire01
Petr Štechmüller:15.2.2016 21:51

Pokud Ti to pomohlo, tak odpověď můžeš označit jako řešení, ať se toto vlákno nastaví na zodpovězené...

Nahoru Odpovědět
15.2.2016 21:51
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.