Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring

Diskuze: Zobrazení procesu do Canvasu

Aktivity
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:26.1.2016 17:07

Zdravím, posílám video z raspberry na síť a přehrávám ho pomocí konzolového přehrávače MPlayer. A tento přehrávač bych potřeboval umístit do okna aplikace. Se spuštění samotného programu přes proces problém nemám, ale spíš s tím, jak ho donutit, aby se nevytvářelo nové okno, ale zobrazil se do canvasu. Nějaké návody jsem našel, ale jen pro winform a já to dělám ve WPF. Nemáte s tím někdo zkušenosti ?

 
Odpovědět
26.1.2016 17:07
Avatar
Odpovídá na švrčajs
Michal Žůrek - misaz:26.1.2016 18:19

obávám se, že WPF na to není moc dělané.

 
Nahoru Odpovědět
26.1.2016 18:19
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
švrčajs:26.1.2016 18:36

Ahá, no v nejhorším to předělám do winformů :D ale nemá někdo nápad, jak přehrát stream formátu h.264 ve WPF ?

Editováno 26.1.2016 18:37
 
Nahoru Odpovědět
26.1.2016 18:36
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:26.1.2016 21:24

Našel jsem, že prý by to mohl být schopný přehrát mediaelement, ale žádný pořádný příklad k tomu není :D

 
Nahoru Odpovědět
26.1.2016 21:24
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Nahoru Odpovědět
26.1.2016 22:01
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na švrčajs
Petr Čech:26.1.2016 22:31

Zkoušel jsi windowsformshost?

Nahoru Odpovědět
26.1.2016 22:31
the cake is a lie
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:27.1.2016 18:10

Nakonec to udělám ve WinFormu, jelikož MediaElement nepodporuje TCP přenos... A já to streamuju z Raspberry pomocí NetCatu.... Jinak ještě dotaz ohledně C++ :D nevíte, jak tam fungují procesy ? Potřebuju, aby se mi spustila konzole (linux) a vykonal příkaz

 
Nahoru Odpovědět
27.1.2016 18:10
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:28.1.2016 16:06

Zde řešení toho zobrazení

Process MP = new Process();
            string args;
            MP.StartInfo.FileName = "C:\\Users\\Martin\\Desktop\\klient\\KlientV1.1\\bin\\Debug\\MP\\mplayer.exe";
            MP.StartInfo.UseShellExecute = false;
            MP.StartInfo.RedirectStandardInput = true;
            MP.StartInfo.CreateNoWindow = true;
            args = "D:\\Sinister.avi -nofs -noquiet -identify -slave -nomouseinput -sub-fuzziness 1 -vo direct3d, -ao dsound  -wid ";
            int id = (int)MPlayerPanel.Handle;
            args += id;
            MP.StartInfo.Arguments = args;
            MP.Start();
 
Nahoru Odpovědět
28.1.2016 16:06
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.