NOVINKA: Získej 40 hodin praktických dovedností s AI – ZDARMA ke každému akreditovanému kurzu!
Mezinárodní den IT společnosti je tady! Pouze nyní můžeš získat 90 % extra kreditů při nákupu od 1199 kreditů s promo kódem AJTACI90. Tak neváhej!

Diskuze – Programátorská soutěž devbookátor 2013

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Maxfx
David Hartinger:5.2.2013 12:28

To náš RS neumožňuje, můžeš dát obě dema do archivu a později udělat ještě 2. článek s verzí pro Linux.

Odpovědět
5.2.2013 12:28
New kid back on the block with a R.I.P
Maxfx
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
Maxfx:5.2.2013 12:31

Aha tak to jo.Škoda ,že to nejde bylo by to dobré rozšíření systému :)

Odpovědět
5.2.2013 12:31
Být ovládán znamená být sledován, pod dohledem, špehován, veden, uzákoněn, reglementován, ohrazen, indoktrinován, pře...
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Maxfx
David Hartinger:5.2.2013 12:34

Náš systém to neumí schválně (tak jako další věci), máme k tomu interní důvody :)

Odpovědět
5.2.2013 12:34
Maxfx
Tvůrce
Maxfx:5.2.2013 15:12

Tak to jo :D

Odpovědět
5.2.2013 15:12
Být ovládán znamená být sledován, pod dohledem, špehován, veden, uzákoněn, reglementován, ohrazen, indoktrinován, pře...
Luboš Běhounek Satik:5.2.2013 15:15

Předpokládám, že interní důvody = "nechce se nám to programovat" :D

Odpovědět
+1
5.2.2013 15:15
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Maxfx
Tvůrce
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
Maxfx:5.2.2013 15:33

to bych se nedivil :D

Odpovědět
5.2.2013 15:33
David Jančík
Vlastník
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
David Jančík:5.2.2013 16:03

:D Já jsem tam chtěl dát dva sloty. Jeden pro hru druhej pro zdrojáky třeba. Ale pak z toho z nějakýho důvodu sešlo. Co jsem se díval, tak na většině serverů, kde jsou soubory ke stažení se to také balí vše do jednoho. Případně se tam dává další odkaz. My máme možnost stažení souboru, který je uložen pod kódovaným názvem a při stahování se přejmenuje na jeho původní název to se generuje automaticky ke článku, programu, hře pokud tam soubor je přiložen. A ještě máme možnost odkázat na nahrané soubory. Ale to se zde nezprovozňovalo a slouží to jen nám pro naše účely.
Ale proč to tak je a hlavní důvody (opodstatnění výše zmíněných skutečností) ty vám řekne David Hartinger, tomu to jde :D (pozn. Dejve, já to nemyslím špatně :D)

Odpovědět
+1
5.2.2013 16:03
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:5.2.2013 18:15

Opodstatnění je jednoduché, jsem minimalista a mám rád jednoduché věci. Díky tomu také držíme složitost systému na uzdě :)

Odpovědět
5.2.2013 18:15
samo007
Tvůrce
samo007:7.2.2013 22:35

Síce neúťažim, ale aj tak by ma zaujímalo, či je v porote aj game-dizajnér.

PS: Musím povedať, že tie hry vyzerajú naozaj dobre :)

Editováno 7.2.2013 22:36

Odpovědět
7.2.2013 22:35
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:10.2.2013 12:52

Do poroty přibyl gamedesigner voj.koci. :)

Odpovědět
10.2.2013 12:52
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 354.