NOVINKA: Získej 40 hodin praktických dovedností s AI – ZDARMA ke každému akreditovanému kurzu!
Mezinárodní den IT společnosti je tady! Pouze nyní můžeš získat 90 % extra kreditů při nákupu od 1199 kreditů s promo kódem AJTACI90. Tak neváhej!

Diskuze – Programátorská soutěž devbookátor 2013

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
Vojtěch Pospíchal:27.2.2013 16:57

No se mnou je to přesně tak jak jsem to čekal :D. Nestihnul jsem prakticky nic co jsem chtěl stihnout a to dneska ani zítra to nevypadá na nějakej extra relax.

Odpovědět
27.2.2013 16:57
albertpatera
Tvůrce
Odpovídá na Vojtěch Pospíchal
albertpatera:27.2.2013 17:06

no vzhledem k tomu, že můj notebook je pořád v opravně, tak to vypadá, že hru bohužel nedokončim :-(

jo a sdraco chtěl jsem se zeptat, jestli se takováhle soutěž bude pořádat každej rok. Udělal bych Lesní muž II

samozřejmě i po soutěži budu na hře pracovat, teda až se mi noťas vrátí z opravny :D

Odpovědět
27.2.2013 17:06
albertpatera
Tvůrce
albertpatera:28.2.2013 13:49

zajímalo by mě, v kolik hodin bude uzávěrka, protože svojí hru, která není dodělaná bych sem stejně dát mohl, ale hra bohužel co se týče funkčnosti, tak funkční je, ale není moc hratelná, protože je tam jenom jeden room...ale stejně bych ji sem chtěl dát...grafika taky není nic moc, jelikož mám ještě noťas v opravně (bohužel :-( ).

A tak by mě zajímalo, kdy přesně je teda ta uzávěrka soutěže (v kolik hodin), abych popřípadě svojí hru sem stihl dát :D (ale nic extra to nebude...no ale můžu to zkusit) :-)

Editováno 28.2.2013 13:51

Odpovědět
28.2.2013 13:49
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na albertpatera
David Hartinger:28.2.2013 14:01

Uzávěrka je dnes o půlnoci.

Odpovědět
28.2.2013 14:01
New kid back on the block with a R.I.P
albertpatera
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
albertpatera:28.2.2013 14:08

Dobrý, tak to ještě stihnu :-), ale zejtra večer odjíždim na hory...takže vyhodnocení bude 7.března, jk je napsáno v článku??

Odpovědět
28.2.2013 14:08
albertpatera
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
albertpatera:28.2.2013 14:22

je tady ale jeden problém...
- jelikož jsem neměl nahře možnost pracovat, z důvodu, protože se mi rozbil noťas, tak jsem nemohl do hry vložit logo devbooku (úvodní stranu), tak jestli by to vadilo hodně nebo by to až tak nevadilo...vim, že je to v pravidlech :-( ale jestli by se to nemohlo nějak omluvit

Odpovědět
28.2.2013 14:22
Neaktivní uživatel:28.2.2013 19:12

Ahoj, vložil jsem mojí hru a napsal komentář, že je to již finální veze. Dělal jsem to včera, a moje hra není pořád schválena. Chci se zeptat, oni ty finální verze budou schvalovat až ta soutěž skončí???

Odpovědět
28.2.2013 19:12
Neaktivní uživatelský účet
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Vojtěch Pospíchal:28.2.2013 19:15

Četl jsi komentáře nahoře? Citace Sdraco: "Jelikož se blíží finále soutěže a uzávěrka pro poslání hotové hry, řekněme si blíže jak to celé proběhne. Soubor s hotovou hrou připojte k článku a do vzkazu pro redakci napište, že posíláte finální verzi. Do zpráv vám potvrdíme, že jsme ji v pořádku přijali. Čas máte do 28.2. do půlnoci. Článek bude publikován až po vyhlášení výsledků, zatím bude tedy čekat. Těšíme se co k nám dorazí "

Odpovědět
28.2.2013 19:15
albertpatera
Tvůrce
Odpovídá na Vojtěch Pospíchal
albertpatera:28.2.2013 19:21

aha já bych to tam nenapsal :D

Odpovědět
28.2.2013 19:21
albertpatera
Tvůrce
albertpatera:28.2.2013 19:46

takže hra je poslaná, jenom teď zbývá počkat na schválení :D

Odpovědět
28.2.2013 19:46
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 354.