NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Programátorská soutěž devbookátor 2013

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
crusader
Tvůrce
crusader:28.1.2013 0:20

2 Statik - Kdo z nás starších pamatuje ještě staré Pařeniště a "Dementa", tak ví, že takovéto podobné soutěže (o nejrychlejší program, nejkratší program, nejlepší algoritmus piškvorek v klání počítačů atp.) právě on pořádal...

(Mj., my, co ještě umíme assembler, (resp. stroják) bychom byli v soutěži o nejrychlejší program mírně zvýhodněni... ;) )

Editováno 28.1.2013 0:22

Odpovědět
28.1.2013 0:20
Odpovídá na crusader
Luboš Běhounek Satik:28.1.2013 0:26

Nepamatuji ani neznám, v té době jsem asi ještě tahal internetového kačera :)

Já tenhle program do assembleru přepisovat začal, ale pak mě v půlce napadla jedna optimalizace, kdy bych to musel celý (tu asm část) přepsat, tak jsem se vrátil k C++ a dopsal to v tom a už se mi to znova přepisovat nechtělo, protože mě časem nikdo moc neohrožoval :)

Odpovědět
28.1.2013 0:26
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
crusader
Tvůrce
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
crusader:28.1.2013 2:53

Cčko je občas hrozně pomalý - zvlášť třeba pro blokové práce s pamětí... Ale je pravda, že psát v assembleru je strašnej opruz. Zrovna ladím jeden kód pro Quadrax VIII a nemůžu se dobrat kloudnýho řešení... Mj., zrovna celou sérii Quadrax jsem napsal v C++ a assembleru a všechny díly chodí na všech woknech - resp. od 95tek po 8čky. Myslím, že jsem to optimalizoval s ohledem na systém dobře... ;)

Odpovědět
28.1.2013 2:53
Kit
Tvůrce
Odpovídá na crusader
Kit:28.1.2013 8:49

Cčko není pomalé. Jen programátoři občas píší mizerné algoritmy.

Odpovědět
28.1.2013 8:49
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Maxfx
Tvůrce
Maxfx:28.1.2013 9:17
:-)))
Odpovědět
28.1.2013 9:17
Být ovládán znamená být sledován, pod dohledem, špehován, veden, uzákoněn, reglementován, ohrazen, indoktrinován, pře...
TomBen
Tvůrce
TomBen:29.1.2013 20:27

Teda slušně se tady nalíhlo konkurence. ;)

Odpovědět
29.1.2013 20:27
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na TomBen
David Hartinger:29.1.2013 21:04

Jojo, plní se to pěkně a některé tituly vypadají velmi zajímavě, moc se těším až si to všechno zahraju, vyhradím si na to nějaký den :D

Odpovědět
29.1.2013 21:04
New kid back on the block with a R.I.P
albertpatera
Tvůrce
albertpatera:31.1.2013 14:27

ahoj, když chci do soutěže přihlásit mojí hru a nemam redaktorský práva, tak stačí jenom poslat prihlášku na redaktorský práva s hrou, kterou mam do souteze?? díky...popřípadě, když to je jinak, poraďte pls jak...díky

Odpovědět
31.1.2013 14:27
Drakeman
Tvůrce
Odpovídá na albertpatera
Drakeman:31.1.2013 22:51

já jsem to udělal tak, že jsem si zažádal o redaktorský práva, s tím že chci programovat hru do soutěže. Potom jsem dal vytvořit nový článek, kde jsem uvedl krátký popis, a zvolil jsem, že jej chci publikovat do sekce Devbookátor 2013.
No a nyní se mi článek schvaluje :-)

Odpovědět
31.1.2013 22:51
Když se chce, tak jde všechno,
albertpatera
Tvůrce
Odpovídá na Drakeman
albertpatera:31.1.2013 23:57

ok udělám to taky takhle

Odpovědět
31.1.2013 23:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 354.