NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – ITnetwork summer 2019 - Ceny v hodnotě 10 000 Kč!

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na radian1
David Hartinger:29.7.2019 17:13

Projektů to do finále doklepe většinou tak polovina. Kdyby jich bylo přesto moc, není vyloučené, že založíme dodatečně nějakou podobnou kategorii :)

Odpovědět
29.7.2019 17:13
New kid back on the block with a R.I.P
Štěpán Wünsch:29.7.2019 19:27

Hlavně by bylo super, kdyby se letos rozrostla i porota :) Přeci jen čím víc názorů, tím líp

Odpovědět
29.7.2019 19:27
Odpovídá na Štěpán Wünsch
Luboš Běhounek Satik:29.7.2019 21:32

Jo, dva lidi v porotě jak myslím bylo vloni mi přijde málo :)

Odpovědět
29.7.2019 21:32
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Ruehin
Tvůrce
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
Ruehin:30.7.2019 14:20

To já mám zato, že vloni bylo v porotě 3-4 lidí, ne? :)

Odpovědět
30.7.2019 14:20
Bubble Blood - hrajte již nyní!
Odpovídá na Ruehin
Luboš Běhounek Satik:30.7.2019 14:22

Adam Ježek a Dan Vítek, takže 2 :)

Odpovědět
30.7.2019 14:22
Miroslav Vojtek
Tvůrce
Miroslav Vojtek:31.7.2019 22:43

Ahoj zkusím přihlásit na poslední chvíli svuj Stargate simulator tedy pokud neni pozdě.
Zkušební verzi jsem už udělal před několika lety a dal sdílet na istargate.cz.
Právě bych dodělat verzi tak, aby byla víc použitelnější a s lepším enginem a zvukem,
který v poslední verzi, kterou jsem vydal nefungoval.

Odpovědět
31.7.2019 22:43
Programování je také evoluce
Zasran
Tvůrce
Zasran:1.8.2019 9:05

Zdravím, zapomněl jsem přihlásit svoji hru, je ještě možnost? :)

Odpovědět
1.8.2019 9:05
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Zasran
David Hartinger:1.8.2019 11:06

Ahoj Zasrane, byl na to měsíc, teď už to nejde, nebylo by to fér vůči ostatním soutěžícím :(

Odpovědět
1.8.2019 11:06
Odpovídá na David Hartinger
Luboš Běhounek Satik:1.8.2019 12:45

Za mě osobně bych mu to klidně dodatečně povolil, nemyslím, že by to byla nějaká výrazná výhoda a čím víc lidí se zúčastní, tím líp, ale samozřejmě rozhodnutí není na mě :)

Odpovědět
1.8.2019 12:45
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
David Hartinger:1.8.2019 16:32

Za mě bych mu to taky povolil, ale aby to bylo fér, musel by mi to odsouhlasit každý přihlášený tým, což by byl velmi administrativně náročný úkon. Jde o to, že když by vyhrál první místo, někdo by mohl o jeho vítězství polemizovat. Již tu jednou jeden účastník podobný problém s někým měl. Myslím, že ta pravidla je zrovna na těchto místech dobré dodržovat. Naopak když zvýšíme počet kategorií a výher, tak to je změna, se kterou IMHO mít nikdo problém nebude.

Odpovědět
1.8.2019 16:32
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 88.