NOVINKA: Získej 40 hodin praktických dovedností s AI – ZDARMA ke každému akreditovanému kurzu!

Diskuze – ITnetwork summer 2020 - Ceny v hodnotě 10 000 Kč!

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
Jakub Podskalský:1.8.2020 0:40

Zdravím, žádal jsem dnes k večeru o redaktorská práva, ale bohužel jsem je nestihl dostat. Teď už odbila půlnoc. Znamená to, že už je pozdě, nebo ještě dostanu šanci?

Odpovědět
1.8.2020 0:40
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Jakub Podskalský
David Hartinger:2.8.2020 9:46

Tvou žádost tam vidím podanou v 2020-07-31 19:38:02, je již schválená. Berme to tedy ještě jako v čas a můžeš přidat herní článek.

Odpovědět
2.8.2020 9:46
New kid back on the block with a R.I.P
peet.d
Tvůrce
peet.d:17.8.2020 15:20

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak budou aplikace / hry testovány v případě, že jsou určeny pro Android?
Bude použit emulátor, nebo reálné zařízení?
Jde mi o to, že hra, kterou vytvářím používá akcelerometr, pokud tedy hra nebude testována na mobilním zařízení, které akcelerometr podporuje (což jsou dnes skoro všechny mobily / tablety, jak jsem zjišťoval) tak nebude moc hratelná. Pokud bude použit emulátor, tak jsem schopen vytvořit náhradní ovládání (myš / klávesnice).

Hru vytvářím v Microsoft Unity a při přímé instalaci na můj mobilní telefon (nahraji apk do mobilu přes kabel a nainstaluji) musím odsouhlasit, že chci provést instalaci z neznámého zdroje (přičemž apk je podepsané), nevím jestli se tomuto dá zamezit když není aplikace nainstalována z Google Play a jestli toto mám řešit?

Jak řešit licenci freeware? Znamená to, že hra / aplikace má obsahovat nějaký txt soubor s licencí, nebo to bude bráno, jako freeware automaticky?

Odpovědět
17.8.2020 15:20
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na peet.d
David Hartinger:17.8.2020 16:03

Na reálném zařízení :) Když tam dáš soubor s licencí, bude to určitě lepší, stačí napsat, že je to freeware.

Odpovědět
17.8.2020 16:03
David Rohusch:28.8.2020 1:11

Přihlášení bylo časově omezený D: ? A já jak hlupák čekal, než budu mít projekt víc připravený, abych o něm i víc napsal :D Tak asi až další rok...

Odpovědět
28.8.2020 1:11
Z9Master
Tvůrce
Z9Master:3.9.2020 13:25

Ahoj, nevíte prosím jak odhlásit projekt ze soutěže? Z osobního důvodu už projekt nestihneme.

Odpovědět
3.9.2020 13:25
Martin Dráb
Tvůrce
Odpovídá na Z9Master
Martin Dráb:3.9.2020 15:05

Ahoj, nevíte prosím jak odhlásit projekt ze soutěže? Z osobního důvodu už projekt nestihneme.

Přímočará možnost je prostě jej neodevzdat. Postihy za to nejsou a myslím, že se to přihodí cca polovině projektů.

Odpovědět
3.9.2020 15:05
2 + 2 = 5 for extremely large values of 2
Michal Čápka
Administrátor
Michal Čápka:30.9.2020 14:55

Dnes 30.9. ve 23:59 proběhne uzávěrka pro odevzdání hotových projektů a pak nás jako vždy čeká jejich hodnocení :). To vám poskytneme do konce října. Pokud by se v rámci odevzdaných projektů objevil jakýkoliv problém, ozveme se prostřednictvím SZ a věc budeme řešit individuálně. Všem mockrát díky za účast, už teď se na vaše výtvory moc těšíme!

Odpovědět
30.9.2020 14:55
Luboš Běhounek Satik:15.10.2020 16:23

Je nějaký odhad, kdy budou výsledky? :)

Odpovědět
15.10.2020 16:23
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
David Hartinger:15.10.2020 18:21

Příští týden by měla být dohodnocená většina projektů, ale počítám, že se na něčem ještě zasekneme, takže spíše až na konci října.

Odpovědět
15.10.2020 18:21
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 46.