NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – ITnetwork winter 2019 - Ceny v hodnotě přes 10 000 Kč!

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
Pan Chytry
Tvůrce
Pan Chytry:1.1.2020 16:18

Ahoj, měl bych dotaz. Nerozumím podmínce v pravidlech soutěže, která zní: Kompletní verze aplikace/hry nesmí vyjít dříve, než po skončení soutěže (aplikace můžete zpřístupnit, ale maximálně ve formě dema).

Jak tomu mám rzumnět? Já jsem měl hru rozpracovanou a teď přes svátky jsem to prakticky dokončil, ještě zbývá dodělat hlavní menu, trochu logiky a je to. KDyž budu mít hru hotovou dejme tomu 5.1. tak jí nesmím zveřejnit??? Když je uzavírka soutěže 19.1.2020. tak do tohoto data vám nesmím hru poslat/zveřejnit, ale až po uzavírce? To je trochu v rozporu ne, poslat hotové dílo až po uzavírce, to bych prošvihl ne??

Díky za vysvětlení.

Odpovědět
1.1.2020 16:18
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Pan Chytry
David Hartinger:6.1.2020 10:21

Nesmíš ji zveřejnit, poslat ji do soutěže není zveřejnění, články zveřejňujeme pak my.

Odpovědět
6.1.2020 10:21
New kid back on the block with a R.I.P
Pan Chytry
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
Pan Chytry:6.1.2020 16:22

Děkuji za odpověď a jak konkrétně mám aplikaci poslat vám? V nějakém zipu? Na nějaký email?

Odpovědět
6.1.2020 16:22
Alex
Tvůrce
Odpovídá na Pan Chytry
Alex:6.1.2020 16:43

Máš to přiložit jako .zip přímo do článku. Někde tam je tlačítko přiložit soubor.

Odpovědět
6.1.2020 16:43
Pan Chytry
Tvůrce
Odpovídá na Alex
Pan Chytry:8.1.2020 14:29

Díky, myslel jsem, když to přiložím k článku, že se to automaticky zveřejní, proto jsem se raději dopředu zeptal. Jsem tu nový. Už se těším na výtvory ostatních :-)

Odpovědět
8.1.2020 14:29
Pavel
Člen
Pavel:16.1.2020 7:35

Ahoj, chtěl jsem odevzdat hotový projekt, ale, bohužel, nemůžu editovat článek. V sekci "Tvé články" sice vidím počet mých článků, ale tabulka s články tam není. Je to problém jen u mě, nebo to někdo má podobné? Zkusil sem i jiný prohlížeč. Ani v mobilu to nevidím. :-(

Odpovědět
16.1.2020 7:35
Žádný učený z nebe nespadl. A i kdyby spadl, stejně by se zabil.
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Pavel
David Hartinger:16.1.2020 8:23

Ahoj, díky za info, je to asi problém s včerejší aktualizací, vývojové oddělení o tom již ví.

Odpovědět
16.1.2020 8:23
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:17.1.2020 16:38

Tak jak jste na tom? V redakci máme zatím asi 4 projekty označené jako dokončené. Já jsem začal pracovat až tuto středu a zatím to vypadá, že i něco odevzdám :-D

Odpovědět
17.1.2020 16:38
Odpovídá na David Hartinger
Luboš Běhounek Satik:18.1.2020 9:26

Jdu zkusit něco zbouchat teď přes víkend (něco málo už mám), nějak nebyl moc čas :D

Odpovědět
18.1.2020 9:26
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
David Hartinger:18.1.2020 9:30

To zní docela zajímavě :-D Já byl celý svátky nemocný a teď rekonstrukce bytu, ale makám na tom 8-)

Odpovědět
18.1.2020 9:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 38.