NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – ITnetwork summer 2017

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:2.10.2017 20:18

Za dnešek jsme zpracovali všechny aplikace a asi třetinu her. Rekordně dorazila většina projektů, u hodně z nich ještě dolaďujeme spuštění nebo bugy, takže se to táhne. Co fungovalo bylo dost působivé, jedná se o velmi povedený ročník, již máme několik favoritů. Bohužel opět nestihneme do dneška potvrdit všechna přijetí, snad se to podaří zítra. Porota se ještě formuje, nechte se překvapit :P

Odpovědět
2.10.2017 20:18
New kid back on the block with a R.I.P
krepsy3
Tvůrce
krepsy3:2.10.2017 22:27

Ježíš Luboši, promiň za dislike, chtěl jsem dát like ale netrefil jsem se :(

Odpovědět
2.10.2017 22:27
Programátor je stroj k převodu kávy na kód.
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:3.10.2017 19:08

Další várka her ohodnocena a potvrzena, porota vytvořena. Stále nemáme všechno, je toho hodně, ale je to super :) Na některých hrách by se dalo zaseknout i hodiny, bohužel i když věnujeme 20-30 minut jedné, trvá hodnocení věky a stejně hry pořádně nevyzkoušíme. Zítra by mělo být snad potvrzené vše, ale už jsme to tolikrát posouvali, že se to může ještě protáhnout :)

Odpovědět
3.10.2017 19:08
Odpovídá na David Hartinger
Luboš Běhounek Satik:4.10.2017 0:31

Dáte nějak aspoň trochu předem vědět, kdy budete publikovat hodnocení, abych tam zrovna hodil aktuaální verzi? :)

Odpovědět
4.10.2017 0:31
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
David Hartinger:4.10.2017 1:35

Minimálně do konce týdne máš čas :)

Odpovědět
4.10.2017 1:35
Pavol Hejný
Tvůrce
Pavol Hejný:4.10.2017 1:45

Doufám, že při hodnocení přihlédnete k tomu, že zdrojový kód nemusí být úplně SOLID, vzhledem k časové tísni před vydáním. BTW myslím, že kdyby bůh viděl některé časti mého kódu, nezabil by koťátko, ale celého lva.

Odpovědět
4.10.2017 1:45
/^(web )?(app )?developer$/
Odpovídá na Pavol Hejný
Luboš Běhounek Satik:4.10.2017 1:53

Jsme na tom koukám stejně :D

Odpovědět
4.10.2017 1:53
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:4.10.2017 19:40

Všechny hry byly zpracovány. Chybí ještě pár aplikací. Zdrojáky jsem viděl zatím jen asi 2, není na to vůbec čas. Hodnocení u mně vychází nakonec na týden na fulltime, když počítám i administraci článků :D

Odpovědět
4.10.2017 19:40
Neaktivní uživatel:8.10.2017 14:41

Jak to vypadá s vyhlášením? Bude, jak se předpokládalo, nebo později?
edit: Ano, jsem nedočkavý :D

Editováno 8.10.2017 14:41
Odpovědět
8.10.2017 14:41
Neaktivní uživatelský účet
krepsy3
Tvůrce
Odpovídá na Neaktivní uživatel
krepsy3:8.10.2017 15:59

Upřímně, radši si počkám, aby hodnocení nebylo zbrklé, ale bylo všechno kompletně a řádně otestováno. Ale jsem taky velmi velmi nedočkavej :D :D

Odpovědět
8.10.2017 15:59
Programátor je stroj k převodu kávy na kód.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 142.