NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – ITnetwork summer 2017

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Petr Nymsa
David Hartinger:9.10.2017 21:23

Těžko říct, podle mě je to jedno. Přihlášeno to bylo jako aplikace, ale možná jen autor vybral Aplikace místo hra kvůli podobnosti s kategorií. Ať to hodnotíš jako aplikaci nebo hru, tak to dopadne dost podobně. Aplikací je méně a osobně si myslím, že to tam bude mít větší šanci oproti hrám, které mají nějaké úkoly, popř. příběh.

Odpovědět
9.10.2017 21:23
New kid back on the block with a R.I.P
Pavol Hejný
Tvůrce
Pavol Hejný:9.10.2017 21:33

Já v tomhle souhlasím s Davidem, původně jsem chtěl delat hru, ale potom jsem se mnohem vic soustředil na to, co to může technicky umět a zcela se vykašlal na nějaký příběh.

Chci to dotáhnout do fáze, kdy to bude otevřený framework/sandbox, co funguje bezvadně, potom na tom postavím pořádný herní svět a příběh.

Odpovědět
9.10.2017 21:33
/^(web )?(app )?developer$/
Filip Nácovský:9.10.2017 21:42

Tak co výsledky, už se to uploaduje? :D

Odpovědět
9.10.2017 21:42
Filip Nácovský:9.10.2017 22:03

Kdo ještě každý 2 minuty aktualizuje stránku? :D

Odpovědět
9.10.2017 22:03
Odpovídá na Filip Nácovský
Neaktivní uživatel:9.10.2017 22:17

Určitě to stále odkládají, aby zvedli počet zobrazení stránky :D

Odpovědět
9.10.2017 22:17
Neaktivní uživatelský účet
krepsy3
Tvůrce
Odpovídá na Filip Nácovský
krepsy3:9.10.2017 22:19

Jo :D Dneska nejdu spát, jsem strašně zvědavej :D

Odpovědět
9.10.2017 22:19
Programátor je stroj k převodu kávy na kód.
Odpovídá na krepsy3
Filip Nácovský:9.10.2017 22:19

Jsem docela unavenej, ale taky jsem mega zvědavej :D

Odpovědět
9.10.2017 22:19
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:9.10.2017 23:09

Už to bude :D

Odpovědět
9.10.2017 23:09
Odpovídá na David Hartinger
Neaktivní uživatel:9.10.2017 23:15

Nemůžu se dočkat! :D

Odpovědět
9.10.2017 23:15
Neaktivní uživatelský účet
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:9.10.2017 23:29

Než vyhlásím výsledky, musím říci, že tento ročník byl od těch předchozích odlišný a to hned ve 2 věcech:

• Vysoký počet kvalitních projektů, laťka byla hodně nahoře
  • Úplně jste bojkotovali týmy, vše dělal jeden člověk

Můžeme to spolu pak ještě prodiskutovat a vyvodit ideální pravidla. Každopádně teď jsme provedli změnu pravidel tak, že trička se rozdělí mezi více lidí s tím, že bude 1 na projekt, který dělal stejně jeden člověk. Snad se shodneme, že je logičtější odměnit kvalitní projekty než dát jednomu člověku 2 trika, nečekal jsem, že budete letos takoví sólisté a zároveň že vás bude tolik.

Abych dále nezdržoval, pořadí her je následující (tuční získávají triko, body zůstávají jak bylo inzerováno):

• Peasants and castles
  • Vánoční adventura
  • C# vs. Java, Kingdom, Keeper
  • Rockets
  • Visual memory
  • Divitia, Endless runner 3D, Challenger, Kameny
  • Stredověká Bitva
  • 2D sandbox, Asteroidz 3D
  • 2D střílečka, Piškvorky
  • Wizard bar
  • Pokémon
  • Konzolové dobrodružství

Pořadí aplikací je následující (tuční získávají triko, body zůstávají jak bylo inzerováno):

• TPM, Známky
  • Dračí Doupě
  • Debugger
  • RC deník online, WebAppGames
  • Kalkulačka, RubikTimer
  • Slovíčka
  • Všehotéka

Vítězům gratulujeme. Všem děkuji za účast, body vám přidělím zítra, kdy také začnu přidávat k článkům hodnocení a projekty se začnou objevovat na síti. Pokud se vám tento rok nezadařilo, můžete na projektu ještě zapracovat a zkusit štěstí v následujícím ročníku. Pokud máte nějaké nápady na zlepšení soutěže, dotazy a podobně, rádi si je poslechneme.

Odpovědět
9.10.2017 23:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 142.