NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – ITnetwork summer 2017

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:9.10.2017 23:30

Jo a výherci prosím adresy a velikosti do PM. Pokud si nejste jistí velikostí, zvolte tu větší :) Kdo mě znáte, tak jsem hubenější a mám M.

Odpovědět
9.10.2017 23:30
New kid back on the block with a R.I.P
Luboš Běhounek Satik:9.10.2017 23:35

Diky za soutez a gratuluju vyhercum, umistenym i tem, co svuj projekt aspon nejak dokoncili :)

Odpovědět
9.10.2017 23:35
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Acerik
Tvůrce
Acerik:9.10.2017 23:37

Také gratuluji výhercům a děkuji za soutěž. :-)

Odpovědět
9.10.2017 23:37
“Every programmer is an author.”
Odpovídá na David Hartinger
Neaktivní uživatel:9.10.2017 23:49

Teď můžu v klidu usnout :)
Samozřejmě také gratuluji vítězům :D

Editováno 9.10.2017 23:49
Odpovědět
9.10.2017 23:49
Neaktivní uživatelský účet
chain
Tvůrce
chain:12.10.2017 14:14

Dakujem za sutaz a gratulujem vitazom

Odpovědět
12.10.2017 14:14
Lukáš Hornych
Tvůrce
Lukáš Hornych:12.10.2017 16:32

Super soutěž, doufám, že bude příští rok zase :-)

Odpovědět
12.10.2017 16:32
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Lukáš Hornych
David Hartinger:12.10.2017 16:41

Pokud mě nepřejede auto, tak bude :)

Odpovědět
12.10.2017 16:41
Honza Bittner
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
Honza Bittner:12.10.2017 17:39

Má tu někdo auto?

]:->
Odpovědět
12.10.2017 17:39
FIT ČVUT alumnus :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://github.com/tenhobi/ama.
David Hartinger
Vlastník
David Hartinger:12.10.2017 17:51

Hry jsou vylistované podle pořadí, body jsou přičtené, adresy máme zapsané. Oficiálně tedy považuji soutěž za ukončenou. Pokud není cokoli v pořádku, dejte mi prosím vědět do PM. Může chvilku trvat, než se k poslání triček dostaneme, ještě nemáme adresy od všech výherců. Kdyby vám triko nebylo, tak dejte vědět a vyměníme ho, je to vaše cena, tak se nestyďte :P Na závěr bych měl pár slov k celé soutěži.

Velmi mě překvapila vysoká účast v tomto ročníku a hlavně vysoká kvalita. Ne, že bych si myslel, že nejste šikovní, ale nečekal jsem, že budete pro soutěž tak nadšení. Zřejmě vás motivovala k dokončení vlastních projektů. Nebo je to tím, že jsem byl tento rok štědrý s body? Když jsme tu před lety začínali, kvalita projektů byla také slušná, ale dobrá polovina z nich byla vytvořená v nástrojích typu GameMaker. Ne, že bych měl něco proti tvorbě her v GM, ale zde na síti jsem se vždy snažil dělat věci, které se vám pak zužitkují v zaměstnání. Naprostá většina aplikací v letošní soutěži je vytvořená ve velmi žádaných technologiích. Vidím tu velký posun v tom kde byla síť před několika lety a kde je nyní. Z čeho mám velkou radost je množství zdrojových kódů, které se na síť dostaly. Mám dojem, že většina projektů dokonce poskytla kompletní zdrojové kódy. Bohužel jsem stihl projít zdrojáky asi jen 2 projektů, ale pro komunitu je moc dobře, že tu jsou. A v poslední řadě je to první soutěž, kdy je ITnetwork již tak silný, že může poskytnout všechny ceny a nepotřebuje sponzorskou firmu. Jsem na vás na všechny moc hrdý, všechny hry jsou zábavné, všechny aplikace jsou užitečné. Moc mě bavilo projekty hodnotit a všem díky za účast, jsem rád, že jsem s vámi mohl spolupracovat :)

Odpovědět
12.10.2017 17:51
chain
Tvůrce
chain:27.10.2017 19:35

Dorazilo trikooooo
Diiiikeles:D

Odpovědět
27.10.2017 19:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 142.