NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Programátorská soutěž GeekWork 2016

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Josef Kuchař - Pepa489
David Hartinger:7.7.2016 12:38

Prostě jej vycentruj na střed obrazovky, zas tak malý není :)

Odpovědět
7.7.2016 12:38
New kid back on the block with a R.I.P
Luboš Běhounek Satik:7.7.2016 14:03

webovou hru :-@

Odpovědět
7.7.2016 14:03
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Luboš Běhounek Satik
David Hartinger:7.7.2016 17:34

Děláš jako by byl rok 2000, dnes již máš tolik technologií a frameworků že na webu uděláš to samé co na desktopu a ve výsledku si to zahraje mnohem více lidí, protože to nemusí stahovat do počítače. Chápu, že učit se něco nového je nepříjemné, od toho ty soutěže jsou, aby vás motivovaly se někam posouvat a učit se nové technologie. Vím, že děláš 3D hry, máš možnosti vyzkoušet si WebGL ;-)

Odpovědět
7.7.2016 17:34
Insane Qurd
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
Insane Qurd:7.7.2016 17:41

Celkem jsem se těšil na vytváření desktop hry... Chtěl jsem vidět, jestli jsem se opravdu za ty 2 roky zlepšil a také už mám vhodný tým. Každopádně si myslím, že by rozšíření pro desktop moc neuškodilo.

Odpovědět
7.7.2016 17:41
It's impossible to say it's impossible.
Tomáš Maňhal:7.7.2016 17:42

RIP Unity Web Player :-(

Odpovědět
7.7.2016 17:42
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Insane Qurd
David Hartinger:7.7.2016 17:53

ITnetwork se desktop hrám již určitě věnovat nebude, v praxi potřebujete umět webové technologie a o praxi to tu je. Je mi jasné, že si to tu spoustu lidí ještě odůvodní aby se nemuseli snažit, proto berte prosím tuto odpověď i jako odpověď na další podobné komentáře.

EDIT: Když vidím ty mínusy, bylo by dobré si uvědomit, že tím že mi je dáte se nezmění fakt, že neumíte důležité technologie pro praxi, jak jsem psal, stačí se podívat na pracovní portály, desktop je tam již minoritní.

Editováno 11.7.2016 8:18
Odpovědět
7.7.2016 17:53
Michal Žůrek - misaz:7.7.2016 18:12

většinou s tebou souhlasím, ale to si vážně myslíš, že Nvidia vyvíjela GTX 1080 kvůli webovým hrám postaveným na pofiderném WebGL? Byť ten příklad je trochu extrémní, ale přesto se tady asi neshodneme.

Odpovědět
7.7.2016 18:12
Tomáš Maňhal:7.7.2016 18:17

Tohle vyjádření moc nechápu. Takže se IT Network zaměřuje celkově pouze na webové technologie? I tak by to přece nebyl důvod nepodpořit i desktop. Zvláště pokud se při vývoji desktopových her používají jazyky jako C#, C++, sebevrazi Javu, které se zde vyučují. Myslím si, že se dokonce člověk více naučí při tvorbě vlastní desktopové hry od základu, než u webové hry, kde pouze využije někým vytvořenou knihovnu a zbytek "domaluje". Desktopová hra je i do budoucna perspektivnější, protože ji lze neustále vylepšovat. Webové hry mají určité výkonnostní limity. Nemluvě o šíři znalostí procvičovaných při vývoji hry. Pokud je tedy IT Network zaměřený pouze na webové technologie, tak to vyjádření lze pochopit :-) V herní branži webové technologie zase takový boom nezažily a budoucnost taky není příliš přívětivá.

PS: Kolik kvalitních her psaných v HTML5 znáš? :-) Když pomineme ty jednoduché, podobné starým flashovkám. V Desktop hrách pořád vidím lepší budoucnost. Hlavně zábavnější.

Odpovědět
7.7.2016 18:17
vodacek
Tvůrce
vodacek:7.7.2016 18:22

pod pojmem webová hra si představím nějakou kravinu jako je farmvile, nebo něco co paříš v práci/ve škole pod stolem když se nudíš

těšil jsem se, že přes prázdniny něco zajímavého s Luboš Běhounek Satik přes prázdniny vyvedeme, zatím to bohužel moc nevypadá

Odpovědět
7.7.2016 18:22
Ondrca
Tvůrce
Odpovídá na Tomáš Maňhal
Ondrca:7.7.2016 18:57

Neumí to už Unity3D exportovat nějak líp (bez Unity Web Player)?

Odpovědět
7.7.2016 18:57
Zase jsem o něco chytřejší
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 99.