NOVINKA: Získej 40 hodin praktických dovedností s AI – ZDARMA ke každému akreditovanému kurzu!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Konzolové dobrodružství II - Po setmění

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Oczka
Tvůrce
Odpovídá na Petr Šťastný
David Oczka:2.9.2016 21:00

Moc rád bych to už vypustil do světa, ale bohužel musím "využít" efektu překvapení... Zatím moc nevěřím, že ta hra bude trhák, tak aspoň něco... :-P

Odpovědět
2.9.2016 21:00
Petr Šťastný
Tvůrce
Odpovídá na David Oczka
Petr Šťastný:3.10.2016 20:26

Hoď sem už ten odkaz :-) Chci si zahrát :D

Odpovědět
3.10.2016 20:26
David Oczka
Tvůrce
Odpovídá na Petr Šťastný
David Oczka:4.10.2016 15:05

Na žádném odkazu to bohužel neběží, budeš si muset ještě počkat na publikování...

Odpovědět
4.10.2016 15:05
David Oczka
Tvůrce
David Oczka:6.10.2016 22:16

Dobrý večer, přátelé.
Vzhledem k tomu, že hry budou zítra stejně publikovány, publikuji již dnes online verzi, kterou se mi povedlo zřídit na našem školním serveru. Hra zde ovšem bude umístěna pouze dočasně, ale s mým tempem, tam bude jistě relativně dlouhou dobu.

Co se týče herního obsahu, jedná se o malé demo, které v blízké době nebudu schopen z časových důvodů ani rozšířit. Proto berte na vědomí, že se jedná o nijak promyšlený příběh bez jakékoliv pointy.

Pokud hru ještě porotci nehráli, mohou vyzkoušet tuto verzi, která se od té zaslané v rámci termínu liší pouze přidanou inGame nápovědou a přidáním many hráči hned na začátku hry, aby hráč mohl vyzkoušet více možností ve hře.

Plně věřím, že je tam spousta chyb, takže když něco najdete, neváhejte to sem napsat...

Hra je umístěna na tomto odkazu:
http://homel.vsb.cz/~ocz0005/

Odpovědět
6.10.2016 22:16
Libor Šimo (libcosenior):9.10.2016 9:06

Ahoj, pri útoku mám problém s klávesou ř. Na Slovensku sa veľmi nepoužíva.

Odpovědět
9.10.2016 9:06
Aj tisícmíľová cesta musí začať jednoduchým krokom.
Lukáš Hornych
Tvůrce
Odpovídá na David Oczka
Lukáš Hornych:9.10.2016 11:18

Ahoj, hned na začátku hry když vejdu do lokací co jsou na obrázcích, tak mě to začne házet errory

Failed to execute 'drawImage' on 'CanvasRenderingContext2D': The HTMLImageElement provided is in the 'broken' state.
Editováno 9.10.2016 11:18

Odpovědět
9.10.2016 11:18
David Oczka
Tvůrce
Odpovídá na Libor Šimo (libcosenior)
David Oczka:9.10.2016 11:27

Ahoj, klávesu je možné změnit v záložce Nastavení. Je možné změnit všechny klávesy. Když pak úložíš hru, budou uložené i v tom savu.

Odpovědět
9.10.2016 11:27
David Oczka
Tvůrce
Odpovídá na Lukáš Hornych
David Oczka:9.10.2016 11:35

Ahoj, tento problém se mi již donesl a je tam protože jsem ho během vývoje neodhalil (nikdy se mi to nestalo), asi se ho tedy v brzké době pokusím opravit...

Odpovědět
9.10.2016 11:35
David Oczka
Tvůrce
Odpovídá na David Oczka
David Oczka:9.10.2016 20:26

Opravená verze je k dispozici zde a soubory budou brzy publikovány i s článkem, ale nedočkavci si je mohou stáhnout zde

Odpovědět
9.10.2016 20:26
jackx
Člen
Odpovídá na David Oczka
jackx:11.10.2016 8:09

Kurna to je dobre!

Odpovědět
11.10.2016 8:09
Nic není nemožné.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 21.