NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Konzolové dobrodružství II - Po setmění

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Oczka
Tvůrce
David Oczka:13.10.2016 23:04

Abych okomentoval slovní hodnocení...

Pro Davida:
Ano, chtěl jsem zachovat některé elementy z původní hry, ale nakonec jsem od většiny věcí upustil a zvolil nový přístup. Proto je třeba postava ovládána pomocí kláves a ne vpisováním znaků do textového pole, jak to bylo v plánu. Co se týče textových obrázků použitých v příbězích a GUI, tak ty se mi zalíbily, a proto jsem je zachoval. Opravdu jsem pracoval hlavně na enginu, který jsem bohužel z velké části nestihl dokončit, takže spoustu mých vizí tam chybí, a také proto je příběh tak žalostně krátký. Bohužel, ke konci mi už začala škola a nebyl čas. Doufám, že hru ještě tento rok plně dokončím, ale mám toho teď fakt moc... :/

Pro Ellu:
Design hry byl pevně postaven již na začátku hry a je pravda, že by bylo třeba ho změnit. Třeba někdy v budoucnu... :)
Hudbu jsem přidal ve spěchu a jde o mou oblíbenou, takže tam v podstatě nemá co dělat, ale přišla mi lepší nežli nic. Co se týče pocitu širokých možností, tak dalších možností jsem měl v plánu opravdu hodně, postava měla být schopná vyrábět předměty a dokonce i stavět objekty na mapě (na tuto funkci měl být pak navázán editor mapy). Další možností měla být skupina naší postavy, kterou mohl tvořit žoldák, mazlíček nebo i dopravní tvor či stroj. Jestli se pustím do dokončení, tak tam tyto funkce rozhodně nebudou chybět. A taky tam bude již kvalitní příběh...

Pro Adama:
Pokud Ti poblikávala mapa, tak jsi musel hrát již opravenou verzi, kde byl přidán velmi rychlý fix neodhaleného problému s obrazovými daty. Tento fix má to blikání, bohužel, na svědomí.

S tou chybou, která se tam vyskytla, je to strašně zvláštní, protože jsem to demo testoval nejméně 5x, abych zjistil, že se to dá dohrát. Prostě zvláštní... :D

Všem Vám děkuji za vaše hodnocení!

Editováno 13.10.2016 23:06

Odpovědět
13.10.2016 23:04
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 21.