NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Logic

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
Pavol Hejný
Tvůrce
Odpovídá na Artimer
Pavol Hejný:10.10.2016 21:44

Vím o tom a chci to opravit. Pokud chodíš pozadu tak z nějakého důvodu vylézáš po zdech.
Je to bug v BabylonJS na kterém je postavený můj engine, který(BabylonJS) má naprosto jednoduchoučkou možnost na vytvoření FPSkové kamery, já do ní spoustu věcí rychle doplnil, ale musím to udělat systematičtěji a lépe přes nějaký fyzikální engine.

Tím vyřeším bugy
aby se nedalo "šplhat" po zdech
aby jsi padal pořád rychleji a ne stejně
aby měl hráč vždy konstantní rychlost
možnost skákání
Odpovědět
10.10.2016 21:44
/^(web )?(app )?developer$/
Jan Lupčík
Tvůrce
Jan Lupčík:13.10.2016 6:27

Wow, hra (můj favorit) vyhrála ... gratuluji, jen tak dál! :)

Odpovědět
13.10.2016 6:27
TruckersMP vývojář
Pavol Hejný
Tvůrce
Odpovídá na Jan Lupčík
Pavol Hejný:13.10.2016 16:36

Díky za podporu, určitě to budu dále rozvíjet (nové levely, opravy bugů,...), protože se to docela dost hraje i přes to, že jsem to zatím zveřejňoval pouze tady.

Odpovědět
13.10.2016 16:36
/^(web )?(app )?developer$/
Petr Šťastný
Tvůrce
Odpovídá na Pavol Hejný
Petr Šťastný:14.10.2016 7:07

To rozhodne ;-) Je to supr hra, byla by skoda ji uz dal nevylepsovat :-)

Pridas taky optimalizaci pro vetsi FPS?

Editováno 14.10.2016 7:08

Odpovědět
14.10.2016 7:07
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 24.