NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Logic

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
David Hartinger
Vlastník
Odpovídá na Pavol Hejný
David Hartinger:7.10.2016 21:19

U místnosti s černou koulí, co funguje jako teleport, jsme spadli dolů a nerestartovalo nás to, pořád padáme :(

Odpovědět
7.10.2016 21:19
New kid back on the block with a R.I.P
Pavol Hejný
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
Pavol Hejný:7.10.2016 22:06

Pokusím se to opravit, každopádně vždy ten "restart" k poslednímu záchytnému bodu můžeš provést tlačítkem zpět v prohlížeči.

Vevnitř ten mechanizmus i tak funguje, že po určítém pádu to vnutí prohlížeči krok zpět. U některých to ale nefunguje úplně dobře (Opera, IE). Pokusím se najít nějaký Polyfill nebo to vyřešit jinak.

Jinak to už jsi téměř na konci :)

Odpovědět
7.10.2016 22:06
/^(web )?(app )?developer$/
Pavol Hejný
Tvůrce
Odpovídá na Petr Šťastný
Pavol Hejný:7.10.2016 22:15

Podle toho co píšeš to vypadá, že ti nefunguje WebGL. Zkus se podívat na stránku http://www.babylonjs-playground.com/ , zda ti tam ty ukázky fungují?

Pokud nefungují, zkus si v chrome povolit hardwarovou akceleraci.
Tohle by to mělo samozřejmě nějak rozumně hlásit, takže tam určitě dodám.

Odpovědět
7.10.2016 22:15
Petr Šťastný
Tvůrce
Odpovídá na Pavol Hejný
Petr Šťastný:7.10.2016 22:25

Jj máš pravdu, WebGL nefungoval. Po zapnutí hardwarové akceleraci to fachá jak má :-) Bohužel to jede jenom na takových 10 FPS, takže to jde jen tak tak. Nějaký nápad, nebo to je jenom mojí supr mašinkou? :-) EDGE to rozjede asi na rychlost powerpointové prezentace.

Editováno 7.10.2016 22:25

Odpovědět
7.10.2016 22:25
Pavol Hejný
Tvůrce
Odpovídá na Petr Šťastný
Pavol Hejný:8.10.2016 11:48

Pokud si to chceš zahrát a nemáš jiný stroj, můžeš zvýšit fps snížením rozlišení - tzn. zkus si buď uměle snížit rozlišení monitoru nebo zmenšit to herní okno. Tohle do toho enginu chci dodat, aby to uměl sám - snižovat rozlišení při malém fps.

Samozřejmě když vypneš ostatní (obzvlášť využívající grafiku) aplikace to hodně pomůže.

Odpovědět
8.10.2016 11:48
Jan Lupčík
Tvůrce
Jan Lupčík:9.10.2016 18:11

Hra je suprová, dohrál jsem ji a celkem mě to bavilo. :) Jen bylo zajímavé, že při současném stisknutí W a E/Q šla postava rychleji a když jsem se koukal do země/nebe, postava šla naopak pomaleji. Hlavně mě pak celkem vylekal ten výbuch té atomovky, to jsem nečekal. :D
Držím hře palce a doufám, že vyhraje. ;)

Odpovědět
9.10.2016 18:11
TruckersMP vývojář
Pavol Hejný
Tvůrce
Odpovídá na Jan Lupčík
Pavol Hejný:9.10.2016 23:09

Díky moc,

W a E/Q řeší jiná část aplikace, musím to sjednotit a potom to bude fungovat lépe.

Myslíš, že je ten výbuch moc silný, nebo je to naopak OK?

Dík za držení palců, já taky doufám, že vyhraje :)

Odpovědět
9.10.2016 23:09
Jan Lupčík
Tvůrce
Odpovídá na Pavol Hejný
Jan Lupčík:10.10.2016 6:20

Je to OK, jen jsem to nečekal, tak jsem se lekl. :D

Odpovědět
10.10.2016 6:20
TruckersMP vývojář
Artimer
Člen
Artimer:10.10.2016 17:01

Ahoj. Chcel by som sa opýtať či je normálne že v hre dokážem lietať... A liezť po stenách... :D

Odpovědět
10.10.2016 17:01
Jan Lupčík
Tvůrce
Odpovídá na Artimer
Jan Lupčík:10.10.2016 17:14

To se mi taky teď povedlo ... nevím, jestli je to nějaký update, ale předtím mi to nešlo. :D

Odpovědět
10.10.2016 17:14
TruckersMP vývojář
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 24.