NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Bezdrátový internet s rychlostí 500Mbps

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
Jan Lupčík
Tvůrce
Jan Lupčík:24.6.2015 21:11

Tak rychlej internet a já jsem rád za 1 MB/s. :D

Odpovědět
24.6.2015 21:11
TruckersMP vývojář
David Novák
Tvůrce
David Novák:24.6.2015 21:16

"Můžete totiž získat reálnou rychlost 500Mbps" - takže nabídka platí i pro ČR? Protože bych dal skoro cokoliv za rychlejší net.. :D

A není pravda, že 500Mb/s můžeš využít pouze pomocí P2P. Hodně serverů má klidně 10Gb upstream - jde o počet připojených lidí. A pokud máš někde svůj vlastní server (resp. třeba univerzita má) na který má přístup jen pár lidí, tak klidně můžeš takovou linku v pohodě vytížit ;)

Odpovědět
24.6.2015 21:16
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.

Člen
Odpovídá na David Novák
:24.6.2015 21:44

Jo, já bych taky snášel providerům modré z nebe za ryhlejší net, to mám za to, že máme velkou zahradu a klid podobající se vesnici :D
K serveru univerzity se připojují studenti. Pro mě, jakožto pro někoho, kdo stahuje přes P2P je jediné využití P2P :D

Odpovědět
24.6.2015 21:44
David Novák
Tvůrce
Odpovídá na
David Novák:24.6.2015 21:48

Takže to není v ČR? :(

To kdyžtak uprav - takhle je ta zpráva poněkud zavádějící a nepřesná. Říkáš, že můžeme získat nějakou rychlost.. Ale nemůžeme.

A to je pěkné, že pro tebe je jediné využití P2P.. Ale zpráva by měla být neutrální a ne ze svého pohledu. Navíc specificky píšeš, že to využijeme pouze v případě P2P, což prostě není pravda. ;)

Odpovědět
24.6.2015 21:48
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.

Člen
Odpovídá na David Novák
:24.6.2015 21:49

OK, upravím :)

Odpovědět
24.6.2015 21:49
Richard
Člen
Richard:24.6.2015 21:50

Když je zmíněný BitTorrent, hodilo by se zmínit i symetričnost linky.

Odpovědět
24.6.2015 21:50
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
David Jančík
Vlastník
David Jančík:24.6.2015 21:52

Ať mě moc neprovokujou! Současná "moderní" technologie skoro nefunguje, furt nějaký problémy a místo toho, co by se snažili to vyšéfit, aby to fachčilo aspoň trošku normálně, tak budou vymejšlet blbosti typu terabitové bezdrátové připojení k Internetu šířené po celé zemi satelitama. Jako jó bude to mega ultra super kůl, ale nevěřim tomu, že to bude kvalitně fungovat. Odezva, agregace a jiné aspekty sítě budou stát stejně za prd a ve většině případech se s tím nebude dát ani pracovat.
Jsem zastáncem toho, že je lepší méně, ale stabilně a kvalitně, než něco co je sice mega hustý, ale funguje to jen občas nebo pofidérně. A tím zahrnuji velkou škálu věcí nejenom Internet.

Odpovědět
24.6.2015 21:52
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
mkub
Tvůrce
Odpovídá na
mkub:26.6.2015 3:24

a disah tohoto spojenia? pokial viem, tak vzdialenostou prenosu dat, realna rychlost klesa...
a co sa tyka prevedenia, nebude to napr. WiMAX? alebo nieco podobne?

Odpovědět
26.6.2015 3:24
Petr Laštovička:1.7.2015 10:55

Tak velkou rychlost lze dosáhnout jen využitím větší šířky pásma. To znamená, že ve většině zemích to nepůjde. Pro bezdrátový internet je povoleno používat jen několik málo frekvencí, které už jsou dnes tak zahlcené, že je člověk rád, že se vůbec připojí.

Odpovědět
1.7.2015 10:55
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.