NOVINKA: Získej 40 hodin praktických dovedností s AI – ZDARMA ke každému akreditovanému kurzu!
S účinností od 26. 3. jsme aktualizovali Zásady zpracování osobních údajů – doplnili jsme informace o monitorování telefonických hovorů se zájemci o studium. Ostatní části zůstávají beze změn.

Diskuze – Programovací jazyk roku 2014

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
Adam Ježek
Tvůrce
Odpovídá na David Hartinger
Adam Ježek:21.3.2015 17:00

Aspon by sme se tu dockali zenske logiky (kdyz uz ne holek) : Davam ti minus, protoze chleba se syrem :D :D

Editováno 21.3.2015 17:01
Odpovědět
21.3.2015 17:00
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
vodacek
Tvůrce
vodacek:21.3.2015 17:07

na stackowerflow mají, že když někomu mínuskuješ tak se ti snižujou ty tvoje body, vždycky sem si rozmyslel jestti někomu to mínus vlepím, protože moje drahoceně dobyté bodíky by mě ubyly! co to zkusit nějak podobně?

Odpovědět
21.3.2015 17:07
Tomáš Maňhal:21.3.2015 17:12

Já to dělám jednodušše. Nedám mínus, ale vyjádřím se negativním komentářem. ale přiznám se, pár mínusů jsem dal, ale to bylo u příspěvků, které na první pohled nesplňovaly ani kvóty evropské unie pro určení demence.

Odpovědět
21.3.2015 17:12
Jan Vargovský
Tvůrce
Jan Vargovský:21.3.2015 17:22

Nebo tam nech oboje, ale nech to veřejně kdo souhlasil a kdo nesouhlasil.

Odpovědět
21.3.2015 17:22
d4rkw34v3r
Tvůrce
d4rkw34v3r:21.3.2015 17:24

Nešlo by například tlačítka pro nesouhlas upravit tak, že by fungovalo jako tlačítko odpovědět s tím, že by byl daný bod ubrán člověku, na kterého daný reaguje? Tím by se eliminovala většina neduhů s tímto systémem spojená. Pokud by člověk chtěl s někým nesouhlasit, musel by napsat i odpověď, která by byla zobrazena jako klasický příspěvek, který buď bude dávat smysl a nebo bude smazán a bod odečten.

Odpovědět
21.3.2015 17:24
hanpari
Člen
hanpari:21.3.2015 17:34

Takže si to rozeberme.

Dejme tomu, že napíšu komentář, kterému jsem věnoval pár minut svého času.
Najednou u něj najdu dva mínusy, jejichž autoři své důvody k nesouhlasu vystihnou stručným zdůvodněním slovy Banán nebo Pendrek.

V takovém případě jsem klidný a předpokládám, že i každému dalšímu bude jasné, že takový nesouhlas nestojí za zmínku.

Na druhou stranu si představme, že přes veškerou snahu nepsat do komentářů blbosti, tam opravdu blbost napíšu. To se může stát a zpětná vazba je v takovém případě užitečná. Jak pro autora komentáře, tak i pro ostatní, kdo to budou číst.

Tohle mi dělá starosti. Občas přemýšlím, co se těm na druhé straně nelíbí. Doporučuji jim zaměřit se na funkcionální programování, protože inženýři z Oracle a Microsoftu plní své vlajkové lodi (C# a Java) funkcionálními prvky, takže v tom nejsem sám.
Ale vypadá to, že na devbooku jsou odborníci, kteří se nestydí jít proti proudu.
A já bych třeba rád věděl, zda mi něco neuniká, anebo, což osobně považuji za pravděpodobnější, většina z nich ani netuší, s čím to pořád otravuji.

Je to ale, Davide, tvůj web a tvoje pravidla. Nicméně pokud se chceš srovnávat právě s Facebookem, pak se myslím dost vysvětluje. Já osobně bych u odborného webu raději viděl snahu rovnat se stránkám jako již zmíněné Stackoverflow anebo mé oblíbené checkio.org.

Odpovědět
21.3.2015 17:34
David Novák
Tvůrce
David Novák:21.3.2015 17:39

však mínus je k vyjádření nesouhlasu, ne? nemusí to nutně být jen na "dementní" příspěvky.. ;)

Odpovědět
21.3.2015 17:39
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
hanpari
Člen
Odpovídá na David Novák
hanpari:21.3.2015 17:56

A podle čeho chceš poznat, že to mínus ti dal někdo, kdo ví, co říká a ne ten, komu se nelíbí tvoje fotka?

Odpovědět
21.3.2015 17:56
Odpovídá na David Novák
Neaktivní uživatel:21.3.2015 17:59

"Nemám peníze na hosting je mi 11 let"
-> S čím tu je možné nesouhlasit? (Vlákno ve fóru s názvem Free webhostingy)

"Protože mi rodiče řekli, že musím na gympl. Taky bych tady nejradši nebyl, ale co se dá dělat"
-> Odpověď na otázku "Proč jsi šel na gympl?", s čím je tu možné nesouhlasit?

Mohl bych najít XY podobných případu.

Editováno 21.3.2015 17:59
Odpovědět
21.3.2015 17:59
Neaktivní uživatelský účet
Odpovídá na hanpari
Michal Žůrek - misaz:21.3.2015 17:59

a není to jedno, prostě se mu asi něco nelíbí. Třeba například, že dotyčný neustále v každém komentáři propaguje F#.

Odpovědět
21.3.2015 17:59
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 91.