NOVINKA - Online rekvalifikační kurz Python programátor. Oblíbená a studenty ověřená rekvalifikace - nyní i online.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze – Ohlédnutí za rokem 2015

Zpět

Upozorňujeme, že diskuze pod našimi online kurzy jsou nemoderované a primárně slouží k získávání zpětné vazby pro budoucí vylepšení kurzů. Pro studenty našich rekvalifikačních kurzů nabízíme možnost přímého kontaktu s lektory a studijním referentem pro osobní konzultace a podporu v rámci jejich studia. Toto je exkluzivní služba, která zajišťuje kvalitní a cílenou pomoc v případě jakýchkoli dotazů nebo projektů.

Komentáře
Michal Žůrek - misaz:1.1.2016 20:30

když nemáte profesionální vybavení (mikrofony, kameru) tak to formou videa určitě nedělejte. Vypadá to celkem úsměvně. Věřím, že je za tím hodně práce, ale takhle je to o ničem.

Odpovědět
1.1.2016 20:30

Člen
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
:1.1.2016 20:34

Mě je dost blbý se bavit o té práci, která za tím je, takže toto bych raději vynechal. Co se profi vybavení týče, je pravda, že s ním na tom nejsme úplně nejlépe, ale zvuk by byl rozhodně lepší. Teď jsme řešili problémy typu "dej pod ten kabel kapesník, ten zvuk je pak lepší", to už je ale za námi. Všechno nějak začíná, toto bereme jako pilot. Spíše by nás opravdu zajímalo, jaký formát by byl preferován, protože je o ničem nakoupit profi vybavení a dělat něco, co nikoho nezajímá.

Editováno 1.1.2016 20:35

Odpovědět
1.1.2016 20:34
Jiří Šedý (jsedy7):1.1.2016 20:35

Mě to celkem pobavilo, líbilo se mi to. Především je to změna. Chápu, že kluci nemají lepší vybaven, ale je to dobrá forma předávání informací. Já jsem rád, že to zkusili a kdyby byly další videa, nebránil bych se tomu. :-)

Odpovědět
1.1.2016 20:35
Musíš se mnoho učit, abys poznal, že málo víš...
Petr Čech
Tvůrce
Petr Čech:1.1.2016 20:36

No nevím, rok jste shrnuli na 4:18, to znamená, že pokud byste to chtěli dělat týdně, bylo by to video ~5s obsahu. :D
Ne, vážně, tak moc se toho neděje a HW věci dělá už spousty jiných lidí profesionálněji.

Odpovědět
1.1.2016 20:36
the cake is a lie

Člen
Odpovídá na Petr Čech
:1.1.2016 20:39

Tu tvoji poslední větu jsem moc nepochopil, můžeš to zkusit napsat nějak jinak?

Odpovědět
1.1.2016 20:39
Odpovídá na
Michal Žůrek - misaz:1.1.2016 20:48

takové shrnutí se obvykle tvoří ve studiu, kde vidíš ty lidi co za tím stojí. Určitě by bylo vhodné vyhodit z videa všechny screeny nějakých strašně dlouhých článků. Když z tama vyhodíte věci, které zákonitě nikoho nezaujmou, tak máte zhruba 30 sekund videa. Ne to opravdu každý týden nepůjde. Chápu že jste zprávaři, ale síť není jenom o tom, proč jste nepřinesli i nějaké info o čem zajímavém se diskutovalo na fóru? Jaké zajimáve soutěže byli a jsou? Jak bylo na srazech? Prostě kdybyste nemleli furt dokola jen o zprávách, sedli si na to spolu, nějakou lepší kamerou (ale tak to už je v dnešní době jedno, na té až zas tak nezáleží) s jedním lepším mikrofonem (který nešumí) v jedné místnosti (nebude poznat, že to natáčíte ve dvou různých místnostech na možná 100. pokus) tak to působí mnohem lepším dojmem. Já vím, že s tím byla hromada práce, ale při srovnání práce × výsledek, je efektivita práce na bodu mrazu.

Odpovědět
1.1.2016 20:48
Adam Ježek
Tvůrce
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Adam Ježek:1.1.2016 20:54

Shrnout kompletní dění na ITnetworku rozhodně neni špatnej nápad. Mě se to líbí.
Co se týče toho natáčení, tak můj původní návrh zahrnoval sednout si někam před zelený plátno, natočit to a napozadí pouštět nějaký blbosti co sou ve videu, Jenže každej bydlíme na druhym konci republiky, takže je to těžký.

Odpovědět
1.1.2016 20:54
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Petr Čech
Tvůrce
Odpovídá na
Petr Čech:1.1.2016 21:29

Myslel jsem to, že nemá smysl utrácet peníze a čas na shrnování novinek ohledně HW, protože to už dělá spousty lidí, a z té spousty lidí se na to většina soustředí profesionálně nebo alespoň primárně.

Odpovědět
1.1.2016 21:29
the cake is a lie

Člen
Odpovídá na Petr Čech
:1.1.2016 21:39

Však jsme se zaměřili i na ITnetwork a software. :P

Odpovědět
1.1.2016 21:39
Richard
Člen
Richard:1.1.2016 22:36

Celkem mě mrzí, že chybí pozitivní ohlasy, protože by si to určitě zasloužilo.
Za mě +1, takhle se má podávat obsah. Odladit technický detaily bude chvíli trvat, nerozumím proč tu je tolik negativity na kvalitu audia a žádný vypíchnutí toho, že někdo z místních přišel s novou cestou.

Já jsem z toho nadšený, moc se mi to líbí. Hodně by se mi líbilo vydávat to pravidelnou formou, například s diskusí. Úplně nejvíc by se mi líbilo dělat to pravidelně formou streamu, s diskusí a s diskusí s divákama.

Paleček nahoru.

Odpovědět
1.1.2016 22:36
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 24.