Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
Využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Swift
discount week 80
Avatar
Tomáš Dvořák:24.10.2018 10:50

Ahoj,

řeším jednu záludnost. Potřebuji při každém přihlášení přes htaccess vědět, že se uživatel přihlásil. Nyní to mám řešení přes session a při přihlášení zašlu e-mail, že se uživatel přihlásil.

Lze toto nějak řešit přes htaccess? Napadlo mě přesměrovat vždy po přihlášení, abych přesměroval na php stránku, které odešle e-mail a přesměruje na nějakou stránku.

Je to přes htacces řešitelné?

 
Odpovědět
24.10.2018 10:50
Avatar
Ondřej Šrytr:24.10.2018 16:46

Ahoj,

myslím, že řešení přesměrování přes htaccess v tomto případě není tak úplně reálné. Držel bych se jen PHP a pomocí header("Location: nejakastranka­.php") uživatele přesměrovával na určité stránky.

 
Nahoru Odpovědět
24.10.2018 16:46
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Daniel Vítek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš Dvořák
Daniel Vítek:24.10.2018 19:43

Potřebuješ to nutně řešit přes htaccess?

Nahoru Odpovědět
24.10.2018 19:43
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Tomáš Dvořák:25.10.2018 12:36

Chtěl jsem to řešit přes htaccess z důvodu trochu jiného fungování než session. Ale pokud to neumí htaccess, tak to vyřeším jinak.

 
Nahoru Odpovědět
25.10.2018 12:36
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.