Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Petr Nymsa:30.10.2013 19:21

Ahoj, chci se zeptat kolik vám zabírá paměť Firefox. mě zabírá při otevřených cca 6 záložkách přes 600 MB. To je mnohem víc, než co mi zabírá Visual Studio 13 + 2x Visual Studio 12.

Mám dále tyto dva doplňky -> Adblock a FireBug. Je přes 600 MB normální ?

Odpovědět
30.10.2013 19:21
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Michal Žůrek - misaz:30.10.2013 19:25

zkusil jsem to.

6× devbook = 145 Mb.

Mám tam jen firebug.

Editováno 30.10.2013 19:25
 
Nahoru Odpovědět
30.10.2013 19:25
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Petr Nymsa:30.10.2013 19:26

Hmm asi to vypadá na problém kombinace doplňku. (viz http://kb.mozillazine.org/…c_extensions). Otázkou je co a jak povypínat.

U Adblock Plus jsem něco málo vypnul. Mám teď otevřený Devbook, Facebook + 3 stránky z googlu a zabírá 304 MB což je furt hodně.

Nahoru Odpovědět
30.10.2013 19:26
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Michal Žůrek - misaz:30.10.2013 19:29

tak skus jiný browser, firefox je strašně nenažraný - další důvod proč ho nepoužívat.

// Nicméně dneska jsou všechny prohlížeče nenažrané.

 
Nahoru Odpovědět
30.10.2013 19:29
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Petr Nymsa:30.10.2013 19:30

No na FF jsem si až příli zvykl :( no asi přesedlám na Chrome

Nahoru Odpovědět
30.10.2013 19:30
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Michal Žůrek - misaz:30.10.2013 19:31

skus možná Chromium, to není tak prošpehované googlem.

 
Nahoru Odpovědět
30.10.2013 19:31
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Kit:30.10.2013 19:36

Ten můj prohlížeč postavený na Webkitu na tom není o mnoho lépe. Je to dáno náročnými požadavky na renderování.

Nahoru Odpovědět
30.10.2013 19:36
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.