Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar

Redaktor
Avatar
:25.7.2012 17:29

Zdravím,¨
mám takový problémek... Fraps mi vždycky stopne nahrávání po půlminutě a já pořád ňák nemůžu přijít na to jak se to dá nastavit jinak.... Co s tím? Jak se to dělá?

 
Odpovědět
25.7.2012 17:29
Avatar
s2powered
Člen
Avatar
s2powered:25.7.2012 17:36

ty jsis ho stahl ze slunecnice nebo tak? Jestli jo tak to mas omezenou verzi. Musis si ho koupit abys mohl nahravat dlouhy videa

Nahoru Odpovědět
25.7.2012 17:36
Mate nekdy dojem ze vam jde hlava kolem dokola ? To nic, staci si precist clanek na stack overflow o tom jestli je le...
Avatar

Redaktor
Avatar
Odpovídá na s2powered
:26.7.2012 8:26

Díky tak sem si to nějak legálně po pirátsku zaregistroval a dunguje to skvěle, díky moc :)

 
Nahoru Odpovědět
26.7.2012 8:26
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
matesax:26.7.2012 9:13

Tím to se nechlub - po pirátsku to legální rozhodně není - tak to tu nemusíš ještě psát...

 
Nahoru Odpovědět
26.7.2012 9:13
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:26.7.2012 19:38

Když už žereš z cizího koryta, tak aspoň nemlaskej.

Nahoru Odpovědět
26.7.2012 19:38
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
honza30
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Kit
honza30:31.8.2012 2:16

mně to demíčko nahrávalo celou minutu v pohodě pak se stoplo

 
Nahoru Odpovědět
31.8.2012 2:16
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.