Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
ilbinek
Člen
Avatar
ilbinek:6.11.2015 22:30

Ahoj, nevěděl sem kam to zařadit. Kdyžtak to můžete přesunout.
Chtěl bych udělat webou stránku. Ale ve stylu, že by se na obrazovku vypisoval text jakoby z konzole (jako je zde při prvním zpuštění - http://fbi.overkillsoftware.com/ ) Ale také bych potřeboval vztup od uživatele a následné vypsání informace. To vše stále do stránky, bez nutnosti ji znovu načítat. Jde to nějak udělat prosím? Myslím že jsem již něco takového viděl, tak jak by to bylo možné, prosím radu.
Děkuji.
(Pomocí JS by to nešlo, v plánu je to udělat veliké + komunikace s databázá by byla vhod)

 
Odpovědět 6.11.2015 22:30
Avatar
Odpovídá na ilbinek
Petr Čech (czubehead):6.11.2015 22:34

To ale jinak než v JS udělat nejde (pokud nepočítáme zastaralé pluginy jako flash a pod). Pro komunikaci s databází by se používal AJAX.

Nahoru Odpovědět 6.11.2015 22:34
Why so serious? -Joker
Avatar
Martin Konečný (pavelco1998):6.11.2015 22:37

Čistě teoreticky by šel ještě pro tu konzoli použít rám, tzn. by se refreshnul jen ten a ne celá stránka. Ale taky si myslim, že JS řešení by bylo lepší. Proč by nemělo jít?

Nahoru Odpovědět 6.11.2015 22:37
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
ilbinek
Člen
Avatar
ilbinek:6.11.2015 22:38

https://www.youtube.com/watch?… něco jako je zde od 25 sekundy.
Takže toto je uděláno v JS?
Právě že bych potřeboval, aby si uživatel nemohl rozkliknou zdrojový kód stránky a najít si tam všechny instrukce.

 
Nahoru Odpovědět 6.11.2015 22:38
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ilbinek
IT Man:6.11.2015 22:54

Můžeš JS kód tzv. obfuskovat. :)

Nahoru Odpovědět 6.11.2015 22:54
Cokoliv a kdokoliv může jednou uspět.
Avatar
ilbinek
Člen
Avatar
ilbinek:6.11.2015 22:58

Ok, tak já na to nějak kouknu. Díky. Jen, někde kde sehant to postupné vypisování? Teď hledám a nic. Díky.

 
Nahoru Odpovědět 6.11.2015 22:58
Avatar
Odpovídá na ilbinek
Denis Homolík (Alfonz):6.11.2015 23:03

Ty instrukce vůbec nemusí být na straně klienta. To co uživatel žádá se odešle na server, ten instrukcí vyhodnotí a pošle nějakou reakci.
Pokud by jsi se chtěl vydat touto cestou nejrozumnější je použít JS s pomocí Ajaxu.

Nahoru Odpovědět  +1 6.11.2015 23:03
Vše je možné, dokud si to myslíte!
Avatar
ilbinek
Člen
Avatar
ilbinek:6.11.2015 23:05

Ok, díky za radu, kouknu na to. Předpokládám, že bude zapotřebí JS objektově. Nepletu se?

 
Nahoru Odpovědět 6.11.2015 23:05
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.