Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week
Avatar
Patrik Wehowsky:19.12.2012 21:11

Jaký webový prohlížeč je podle Vás nejlepší? Já používám Operu.

Odpovědět
19.12.2012 21:11
Tvrdá práce, která stojí za to, je tou nejlepší odměnou, jakou nám život nabízí. Theodore Roosevelt
Avatar
Luboš Běhounek Satik
Autoredaktor
Avatar
Luboš Běhounek Satik:19.12.2012 21:16

A je, tohle vetsinou konci flamem :)

Ja ted pouzivam chrome.
Kdyz vyvyjim nejakej web, tak pouzivam firefox kvuli pluginum a vyjimecne na nejaky ptakovinky operu nebo iexplorer.

Nahoru Odpovědět
19.12.2012 21:16
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Patrik Wehowsky
David Čápka:19.12.2012 21:22

Nejrychlejší je chrome, nejlepší těžko říct, záleží na preferencích každéhouživatele. Moje preference je rychlost, Opera má zas hodně udělátek již v sobě, FF mi přijde na prd, IE se nemusí instalovat.

Nahoru Odpovědět
19.12.2012 21:22
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Patrik Wehowsky:19.12.2012 21:23

Chtělo by to nějaký porovnavající test :D

Nahoru Odpovědět
19.12.2012 21:23
Tvrdá práce, která stojí za to, je tou nejlepší odměnou, jakou nám život nabízí. Theodore Roosevelt
Avatar
Fugiczek
Redaktor
Avatar
Fugiczek:19.12.2012 21:24

Jak říká Luboš Běhounek Satik tohle zavání flamem, někdo zmíní proč se někomu nelíbí nějaký prohlížeč a začně to :-D
Jinak já používám Chrome, líbí se mi tam Nástroje pro vývojáře přes který se mi lehce čtou věci užitečné při tvorbě botů. :-)

 
Nahoru Odpovědět
19.12.2012 21:24
Avatar
Pavel Vosyka
Člen
Avatar
Pavel Vosyka:19.12.2012 21:56

V opeře se mi líbí, že když prohlížím zdroják, můžu ho rovnout upravit, máčknout ctrl+r a kouknu jak se stránka změnila... docela mi to pomáhá když řeším nějakou chybu třeba v JS/CSS.. ale často na to nejdříve kouknu v chromu (zkontrolovat prvek, zdroje) tam se mi ta chyba pěkně rozsvítí... Firefoxu jsem nikdy nepřišel na chuť, ale důležitý je, že má už dlouho podporu pluginů a tak si doplním gesta myší, které mi z opery chybí (stejně tak chrome) ... a IE? :) no v těch osmičkách ho občas použiji když nechci opouštět metro.. ale nedávno mě IE překvapil, jak zvládá pěkně vykreslovat animace (třeba pohybování fotek ve fancyboxu) vyšel mi v tom nejlepší ze všech ... btw používáte někdo to jablečný zoo?

Nahoru Odpovědět
19.12.2012 21:56
"nikdy nepiš nic 2x"
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Patrik Wehowsky
Kit:20.12.2012 10:15

Používám několik prohlížečů, každý na něco jiného. Firefox, Chromium, Operu, Konqueror, Seamonkey, Dillo a svůj vlastní.

Nahoru Odpovědět
20.12.2012 10:15
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
albertpatera:20.12.2012 13:03

ty mas svuj prohlizec? jak si to udelal?

 
Nahoru Odpovědět
20.12.2012 13:03
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Kit:20.12.2012 13:09

Spustil jsem si textový editor a napsal program.

Nahoru Odpovědět
20.12.2012 13:09
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
TomBen:20.12.2012 13:10

Budu hádat. Mmmmm.. Naprogramoval? :`

Škoda, že byl Kit rychlejší. :)

Editováno 20.12.2012 13:11
Nahoru Odpovědět
20.12.2012 13:10
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:20.12.2012 15:16
:D
 
Nahoru Odpovědět
20.12.2012 15:16
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.