Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
marcopolo2542001:11.7.2015 15:07

Ahoj,

existuje nějaká možnost napozicovaní něčeho (jumbotron,col-sm...) aby se ten bootstrap zachoval ?

Aby když se na to podívám na mobilu tak aby to bylo vidět pěkně a ne namačkané na sobě..

Díky moc

 
Odpovědět
11.7.2015 15:07
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
Tomáš Maňhal:11.7.2015 15:13

Myslíš media queries?

 
Nahoru Odpovědět
11.7.2015 15:13
Avatar
Odpovídá na Tomáš Maňhal
marcopolo2542001:11.7.2015 15:24

Ne..Myslím něco takového jako mam já... ( http://codepen.io/anon/pen/OVZBwo )
Když si zmenšíš to levé okno tak se to celé předělá ta stránka..

 
Nahoru Odpovědět
11.7.2015 15:24
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
Tomáš Maňhal:11.7.2015 15:30

Nevím co tam vidíš ty, ale mě se tam nic nepředělává. Nebo Ti spíš vůbec nerozumím.

 
Nahoru Odpovědět
11.7.2015 15:30
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
marcopolo2542001:11.7.2015 15:48

Takže jinak... http://jrwizard.grn.cc/bootstrap/

Když si zmenšíš okno celé se to přeuspořádá..Ale to napozicované potřebuju mít kvůli tomu sidebaru..

 
Nahoru Odpovědět
11.7.2015 15:48
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
Tomáš Maňhal:11.7.2015 15:52

Však to právě vyřešíš pomocí media queries. Při zmenšování okna se ti pak budou hezky řadit podle toho jak si je napozicuješ pro konkrétní velikost displeje :-)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
11.7.2015 15:52
Avatar
marcopolo2542001:14.7.2015 14:35

Děkuji moc. :-)

 
Nahoru Odpovědět
14.7.2015 14:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.