Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
alex
Člen
Avatar
alex:19.2.2016 16:01

Ahoj , vsimol som si , ze mozilla inak scaluje ako chrome , tj cely content je akoby zoomnuty/vacsi co mi celkom narusuje strutkuru stranky , taktiez inak bere media queris , napriklad na 480 x nieco bere chrome z media querries

@media screen and (max-width: 480px)

a mozilla z

@media screen and (max-width: 680px)

Je to bezna vec alebo je to len u mna? V prvom pripade , da sa nejako scalnut viewport aby sa zobrazovalo vsade rovanko?

 
Odpovědět
19.2.2016 16:01
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na alex
Tomáš123:19.2.2016 19:02

Bola by nejaká ukážka? Nejaké rozdiely, v rade jednotiek pixelov, nastať môžu. Myslím, že Chrome má o niečo užší posuvník. Tak veľké rozdiely ako popisuješ sú spôsobené niečim iným. Stlač si v oboch prehliadačoch Ctrl+0 (nula).

Nahoru Odpovědět
19.2.2016 19:02
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Martin Štěpánek :20.2.2016 23:29

Mělo by stačit nastavit u viewportu kromě width=device-width také initial scale :-)
a doporučuji postupovat metodou mobile-first - tedy od zdola nahoru :-)

Nahoru Odpovědět
20.2.2016 23:29
Všechno jde naprogramovat, chce to jen čas a chuť...
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na alex
Honza Bittner:22.2.2016 21:56

Vyřešils problém? Označ řešení, nebo se o něj poděl. :-)

Nahoru Odpovědět
22.2.2016 21:56
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.