Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer

Diskuze: css - text uprostřed sectionu

Aktivity (3)
Avatar
100lice
Neregistrovaný
Avatar
100lice:20.4.2013 13:00

čus, mám section která má nastavenou width a height na konkrétní hodnoty. v tom sectionu chci mít text, který bude přesně uprostřed toho sectionu,když jsem zkoušel nastavit padding, tak se mi section zvětšila, a když to poziciju manálně(top, bottom,..) tak se mi mění velikost sectinu, později chci aby se při hoveru section zvětšila, ale když neudělám sam. vycentrování tak pak to nebude mít smysl mít hover. díky

 
Odpovědět
20.4.2013 13:00
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na 100lice
Daniel Vítek:20.4.2013 13:10

Nevím jestli jsem to pochopil správně, ale... text-align: center; ?

Nahoru Odpovědět
20.4.2013 13:10
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Robert Zemánek (bobánek):20.4.2013 13:11

zkus toto:

vertical-align:middle;
display:table-cell;
Nahoru Odpovědět
20.4.2013 13:11
Jsem jako holub.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
100lice
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Robert Zemánek (bobánek)
100lice:20.4.2013 13:13

přesně tohle jsem potřeboval, díky vám oběma

 
Nahoru Odpovědět
20.4.2013 13:13
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na 100lice
Daniel Vítek:20.4.2013 13:18

není zač ;)

Nahoru Odpovědět
20.4.2013 13:18
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.