Diskuze: Element article přes celou šířku stránky

HTML a CSS HTML a CSS Element article přes celou šířku stránky American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE):4.3.2014 21:54

Asi je to dost trapné a divné :D ale mám s něčím problém nevím jak mám v css udělat aby tag <article> byl přes celou šířku webu vždy je tam takovej malej okraj :D

Odpovědět 4.3.2014 21:54
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý (SogoCZE)
Jiří Gracík:4.3.2014 22:01

Přesunuto do sekce HTML&CSS

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 22:01
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý (SogoCZE)
Jiří Gracík:4.3.2014 22:02

Nejlépe nám ukaž tvé css a html pro ten article a elementy, kterými je obalený. Pokud chceš, aby měl šířku 100%, tak jí musí mít i html, body a všechny elementy, ve kterých je obsažen.

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 22:02
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE):4.3.2014 22:03

O pardon nerad jsem to dal do céčka :D

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 22:03
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý (SogoCZE)
Jiří Gracík:4.3.2014 22:07

Budiž ti odpuštěno, pošli nám ten kód.

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 22:07
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE):4.3.2014 22:07

zde je code

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 22:07
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE):4.3.2014 22:08

a zde web

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 22:08
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý (SogoCZE)
Jiří Gracík:4.3.2014 22:13

Je tam špatně napsaný jeden "cistic", spíš nám sem vlož kód nebo to lépe někam nahraj, v tom obrázku se to špatně upravuje.

Nahoru Odpovědět 4.3.2014 22:13
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 4.3.2014 22:16
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Jiří Gracík:4.3.2014 22:21

Nastav body margin na nulu :)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 4.3.2014 22:21
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.