Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Salieri:10.8.2013 20:25

Zdravím, zjistil jsem,že mi endora nechce vzít tento kod....Nevíte co s tim?

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
  <link rel="stylesheet" href="style.css" text="text/css">
  <link rel="stylesheet" href="facebook.css" text="text/css">
  </head>
  <style type="text/css">


.wireframemenu{
border: 1px solid #C0C0C0;
background-color: white;
border-bottom-width: 0;
width: 170px;
}

* html .wireframemenu{
width: 164px;
}

.wireframemenu ul{
padding: 0;
margin: 0;
list-style-type: none;
}

.wireframemenu a{
font: bold 13px Verdana;
padding: 4px 3px;
display: block;
width: 100%;
color: #595959;
text-decoration: none;
border-bottom: 1px solid #C0C0C0;
}

.wireframemenu a:visited{
color: #595959;
}

html>body .wireframemenu a{
width: auto;
}

.wireframemenu a:hover{
background-color: #F8FBBD;
color: black;
}

/* Druhé*/
.wireframemenus{
border: 1px solid #C0C0C0;
background-color: white;
border-bottom-width: 0;
width: 170px;
}

* html .wireframemenus{
width: 164px;
}

.wireframemenus ul{
padding: 0;
margin: 0;
list-style-type: none;
}

.wireframemenus a{
font: bold 13px Verdana;
padding: 4px 3px;
display: block;
width: 100%;
color: #595959;
text-decoration: none;
border-bottom: 1px solid #C0C0C0;
}

.wireframemenus a:visited{
color: #595959;
}

html>body .wireframemenus a{
width: auto;
}

.wireframemenus a:hover{
background-color: #F8FBBD;
color: black;
}
.wireframemenus{position:absolute;top:32%;left:80%;}





</style>
  <body>
  <div class="wireframemenus">
  <ul>
  <li style="background:black;color:white;"><strong><center>Příští přednáška:</center></strong></li>
  <li><center><?php require("vypis.php");?></center></li>
  </ul>
  </div>


  <div class="obrazek">
  <img src="scientia.png">
  </div>


  <div class="wireframemenu">
  <ul>
  <li style="background:black;color:white;"><strong>Menu</strong></li>
  <li><a href="prekazky.php">Překážky ve studiu</a></li>
  <li><a href="weby.php">Spřátelené weby</a></li>
  <li><a href="diskuze.php">Diskuze</a></li>
    <li><a href="prednasky.php">Přednášky</a></li>
  </ul>
  </div>









  <article>
  <header>

  </header>
  <section>

  <!-----Facebook--->
  <?php require ("facebook.php");?>
  <div id="cssmenu" style="width:900px">
   <ul>
   <li class='active'><a href='index.php'><span>Úvod</span></a></li>
   <li><a href='studium.php'><span>Studium</span></a></li>
   <li><a href='prace.php'><span>Práce</span></a></li>
   <li><a href='komunikace.php'><span>Komunikace</span></a></li>
   <li><a href="vasenapady.php"><span>Napište nám</span></a></li>


</ul>
</div>
<div style="clear:both; margin: 0 0 30px 0;">&nbsp;</div>
<br><br>
<!----Hlavní obsah--->

<?php
  /*require("connect.php");
  $dotaz="select * from clanky";
  $vysledek=mysql_query($dotaz);
  while($radek=mysql_fetch_array($vysledek)){
  echo $radek["clanek"];
  }*/
  ?>
  <font size="4">



  <br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>

  <center><a href="presmerovani.php">Administrace</a></center>
  </section>
  <div class="cistic"></div>
  </article>
<div class="pocitadlo">
</div>
   <div class="paticka">

   </div>


<div class="pocitadlo">

</div>

  </body>
</html>
Editováno 10.8.2013 20:25
 
Odpovědět
10.8.2013 20:25
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Salieri
Honza Bittner:10.8.2013 20:42

nechce vzít = ?

máš to jako nazev.php ?

Nahoru Odpovědět
10.8.2013 20:42
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
Odpovídá na Salieri
Neaktivní uživatel:10.8.2013 21:10

styl není v hlavičce, je na takovým "území nikoho" ...

Editováno 10.8.2013 21:10
Nahoru Odpovědět
10.8.2013 21:10
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Salieri
Neaktivní uživatel:10.8.2013 21:11

Pokud chceš používat HTML 5, použij i definici pro HTML 5

Nahoru Odpovědět
10.8.2013 21:11
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Salieri
Neaktivní uživatel:10.8.2013 21:13

Nechci si kazit večer, ale co to je za čuňárnu?

Nahoru Odpovědět
10.8.2013 21:13
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Salieri:10.8.2013 21:17

To neřeš. :) To nebude dál publikovatelné.

 
Nahoru Odpovědět
10.8.2013 21:17
Avatar
Odpovídá na Salieri
Neaktivní uživatel:10.8.2013 21:21

Připomíná mi to z půlky dílo mistra copy-pastera, z půlky dílo jak-psát-web-maistra :P

Editováno 10.8.2013 21:21
Nahoru Odpovědět
10.8.2013 21:21
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Salieri:10.8.2013 21:48

Ne prostě je to taková slatanina. Dál to neřeš.

 
Nahoru Odpovědět
10.8.2013 21:48
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Salieri:10.8.2013 22:21

Je to tak,že se mi nezobrazí nic. Akorát slovo další přednáška.

Normál název - Index.php

Hlavičku mám nadefinovat místo HTML 4.01, tak HTML 5? či 5.01?

 
Nahoru Odpovědět
10.8.2013 22:21
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Salieri
Kit:11.8.2013 9:48

To je asi ta chyba. Soubor se má jmenovat "index.php".

HTML 5.01 neexistuje. Deklarace HTML 5 je

<!DOCTYPE html>

Jednodušší to už být nemůže.

Nahoru Odpovědět
11.8.2013 9:48
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Salieri:11.8.2013 12:17

Našel jsem si na internetu to co si teďka napsal a bohužel pořád nefunguje.. :/

 
Nahoru Odpovědět
11.8.2013 12:17
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Salieri
David Čápka:11.8.2013 12:23

Si to zvaliduj, ukáže ti to kde je chyba.

Nahoru Odpovědět
11.8.2013 12:23
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Salieri:11.8.2013 12:24

Aha, díky sdraco

 
Nahoru Odpovědět
11.8.2013 12:24
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Kit:11.8.2013 14:02

Salieri: Psal jsi, že se ten soubor jmenuje "Index.php", ale má se jmenovat "index.php".

Editováno 11.8.2013 14:05
Nahoru Odpovědět
11.8.2013 14:02
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 14 zpráv z 14.