Diskuze: Font se rozbije když přidám <a>

HTML a CSS HTML a CSS Font se rozbije když přidám <a> American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Monarezio
Redaktor
Avatar
Monarezio:11.6.2014 17:29

Ahoj, zajímalo by mně proč se můj styl rozbije když přidám

<a>

tag?

Takhle to funguje:

<a target="_blank" class="link bada orange" href="<?= $v["youtube"] ?>"
           <span class="block margin-bottom">
               <?= $v["name"] ?><br>
           </span>
           </a>

Ale jakmile přidám:

<a target="_blank" class="link bada orange" href="<?= $v["youtube"] ?>"
           <span class="block margin-bottom">
                   <a href="EditVideo">
                       <img src="../images/icons/1402518034_Options.png">
                   </a>
               <?= $v["name"] ?><br>
           </span>
           </a>

tak to nefuguje...

Moje CSS:

.block
{
    display: block;
}

.margin-bottom
{
    margin-bottom: 10px;
}

.link
{
    text-decoration: none;
}

.bada
{
    font-family: BADABB__;
}

.orange
{
    text-shadow: -1px 0 black, 0 1px black, 1px 0 black, 0 -1px black;
    color: #ff9b2d;
}

Děkuji za odpověď předem :)

Editováno 11.6.2014 17:35
Odpovědět 11.6.2014 17:29
First, solve the problem. Then, write the code.
Avatar
Odpovídá na Monarezio
Michal Štěpánek:11.6.2014 17:48

Protože máš to

<a href="EditVideo">
<img src="../images/icons/1402518034_Options.png">
</a>

vnořeno do jiného tagu "<a>"

Editováno 11.6.2014 17:49
Nahoru Odpovědět  +2 11.6.2014 17:48
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Monarezio
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Monarezio:11.6.2014 17:53

No jo! dík sorry že jsem si toho nevšiml :D

Nahoru Odpovědět 11.6.2014 17:53
First, solve the problem. Then, write the code.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Monarezio
Jiří Gracík:11.6.2014 18:04

Jinak normálně řádkové elementy by neměly běžně obsahovat blokové elementy (krom odkazů, kde je to tedy mimo obrázky taky celkem čuňárna :D

Nahoru Odpovědět 11.6.2014 18:04
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Monarezio
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Monarezio:11.6.2014 19:06

Obrázek je blokový element? :o
span je řádkový element ne? jenom jsem mu dal

Display: block

to se smí ne? :D

Editováno 11.6.2014 19:08
Nahoru Odpovědět 11.6.2014 19:06
First, solve the problem. Then, write the code.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Monarezio
Jiří Gracík:11.6.2014 19:49

Obrázek je v podstatě inline blokový element, takový zmetek mezi :D Ale ke spanu v áčku - proč bys to dělal?

Nahoru Odpovědět  +1 11.6.2014 19:49
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Monarezio
Redaktor
Avatar
Monarezio:11.6.2014 20:02

ted už to a tam nemám :D to byla moje slabá chvilka :D teď jsem to ačko dal nad ten kód :) a dík za to info o obrázku aspoň jsem se něco zase přiučil :)

Nahoru Odpovědět 11.6.2014 20:02
First, solve the problem. Then, write the code.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.