Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.

Diskuze: Foramtovani zdrojoveho kodu

Aktivity
Avatar
Neaktivní uživatel:5.7.2014 18:10

Hoj,

chci se zeptat, jak dosáhnu toho aby se zdrojový kód zobrazíl bez mezer atd..
např. jako tu view-source:http://azure.microsoft.com/en-us/ nebo view-source:http://www.seznam.cz/

Díky

Odpovědět
5.7.2014 18:10
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Honza Bittner:5.7.2014 18:21

Je to styl COMPRESSED. Online si to můžeš vyzkoušet třeba na http://goo.gl/ZLcrh avšak určitě existují nějaké pluginy do libovolného editoru.

Nahoru Odpovědět
5.7.2014 18:21
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
Daniel Zábojník:8.7.2014 15:30

A chtěl bych se zeptat je to lepší to nechat normálně nebo když už máme vše dokončeno tak to COMPRESOVAT? Děkuji

Nahoru Odpovědět
8.7.2014 15:30
Nesnáším psaní { } ale bohužel jsou potřeba a vyhnout se jim nejde!
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Zábojník
Honza Bittner:8.7.2014 15:56

Nu tak zrovna u HTML to je jedno, avšak nechával bych to normálně. ;)

Nahoru Odpovědět
8.7.2014 15:56
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Jančík:8.7.2014 17:02

Dělá se to, aby návštěvník např. na EDGE nemusel stahovat tak velké množství dat. Ta komprese to o něco zmenší pak se eště používají komprimační algoritmy. Dělá se to ve skriptovacích jazycích při generování stránky. Máš lepší si to někde stáhnout ozkoušené jinak tam hrozí spousta problémů, které ti pak můžou znepříjemnit debug (na lokálu si dát určitě podmínku na vypnutí).

Tady máš kdyžtak co používám ve svém systému: http://www.itnetwork.cz/dev-lighter/410
Ze začátku mě to připadalo celkem super. Teď si myslím, že je to v podstatě zbytečné. Ale lepší mít do budoucna, kdyby náhodou.
Pak máš samozřejmě ještě minifkátory na javascript a css.

Editováno 8.7.2014 17:04
Nahoru Odpovědět
8.7.2014 17:02
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Neaktivní uživatel:8.7.2014 17:07

Díky, díky
zkoušel jsem to v php, a úplně mi to podělalo web :D

Nahoru Odpovědět
8.7.2014 17:07
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.