Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Verquido:27.7.2015 23:49

Zdravím, Rád bych se zeptal jak je to s automatickým generováním. Aktuálně třeba s výškou.

Když si vezmu třeba dlaždice (Metro) tak by bylo něpěkné kdyby byly všechny dlaždice stejně velké. Jde nějak ve webovém vývoji zařídit aby se automaticky generovala velikost toho okna? třeba Od 100px do 300px?

Dotaz asi není ve správné sekci možná to patří spíše pod Javascript nebo PHPčko.. Ale jelikož sem to nevěděl jistě dal sem to sem ;)

Děkuji za každou pomoc.

 
Odpovědět
27.7.2015 23:49
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Verquido
Honza Bittner:28.7.2015 0:57

Například pro rozlišení malá/střední/velká dlaždice stačí, abys změnil třídu elementu.

<div class="dlazdice mala"></div>
<div class="dlazdice stredni"></div>
<div class="dlazdice velka"></div>

Pokud budeš chtít mít možnost měnit velikost dlaždice, musíš nějak přepínat třídy, což uděláš v JavaScriptu.

Nahoru Odpovědět
28.7.2015 0:57
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.