Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
hobyte/8
Neregistrovaný
Avatar
hobyte/8:21.9.2013 17:33

ahoj, nevíte někdo o českých návodech na lokální databázy pomocí html5? díky

 
Odpovědět
21.9.2013 17:33
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na hobyte/8
Kit:21.9.2013 17:39

Stačilo použít Googla.
http://kniha.html5.cz/storage.html

Nahoru Odpovědět
21.9.2013 17:39
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
hobyte/8
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Kit
hobyte/8:21.9.2013 19:00

díky

 
Nahoru Odpovědět
21.9.2013 19:00
Avatar
hobyte/8
Neregistrovaný
Avatar
hobyte/8:21.9.2013 20:39

Když volám tuto metodu, tak pak při f12 - lokální uložiště, jak poznám že databáze je vytvořena?

var database;
function CreateTables(){
    this.database = openDatabase('system', '1.0', 'coordination db', 1000000);
    this.database.transaction(function(transaction) {
        transaction.executeSql('CREATE TABLE IF NOT EXIST' + 'subjects(ID INTEGER PRIMARY KEY, name TEXT)', []);
    });

}
 
Nahoru Odpovědět
21.9.2013 20:39
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.