Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Mezi 13:00 až cca 15:00 proběhne pravidelná odstávka sítě z důvodu aktualizace. Web bude po celou dobu nedostupný.
C# week + discount 30
Avatar
hobyte/8
Neregistrovaný
Avatar
hobyte/8:21.9.2013 17:33

ahoj, nevíte někdo o českých návodech na lokální databázy pomocí html5? díky

 
Odpovědět
21.9.2013 17:33
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na hobyte/8
Kit:21.9.2013 17:39

Stačilo použít Googla.
http://kniha.html5.cz/storage.html

Nahoru Odpovědět
21.9.2013 17:39
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
hobyte/8
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Kit
hobyte/8:21.9.2013 19:00

díky

 
Nahoru Odpovědět
21.9.2013 19:00
Avatar
hobyte/8
Neregistrovaný
Avatar
hobyte/8:21.9.2013 20:39

Když volám tuto metodu, tak pak při f12 - lokální uložiště, jak poznám že databáze je vytvořena?

var database;
function CreateTables(){
    this.database = openDatabase('system', '1.0', 'coordination db', 1000000);
    this.database.transaction(function(transaction) {
        transaction.executeSql('CREATE TABLE IF NOT EXIST' + 'subjects(ID INTEGER PRIMARY KEY, name TEXT)', []);
    });

}
 
Nahoru Odpovědět
21.9.2013 20:39
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.