Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount week 30
Avatar
Pavel
Neregistrovaný
Avatar
Pavel:12.2.2014 14:02

Mám problém,
mám v tabulce uložený komentáře a přes php je dostávám na web formátuju je do tabulky. Jenže problém nastavává v tom že když mám nejaký "delší" komentář tak se text nezalomí a bunka tabulky je široká x pixelů a už nevím jak mám udělat aby se text zalomoval a dodržoval určitou širku buňky. Nevíte někdo co s tím nebo jak to udělat jinak.
Děkuji

 
Odpovědět
12.2.2014 14:02
Avatar
Juraj Mlich
Tvůrce
Avatar
Juraj Mlich:12.2.2014 14:15

Ak som to pochopil správne, tak hľadáš toto:

word-wrap: break-word;
 
Nahoru Odpovědět
12.2.2014 14:15
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Pavel
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Juraj Mlich
Pavel:12.2.2014 20:23

Děkuju moc to je přesně ono !

 
Nahoru Odpovědět
12.2.2014 20:23
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.