Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
c++ week

Diskuze: Mezera mezi hlavičkou a obsahem webu na mobilu

Aktivity
Avatar
Tribe
Člen
Avatar
Tribe:22.4.2016 16:56

Zdarec borci!

Mám menší problém s responzivitou webu - www.pravejletnak.cz

Když si web zobrazíte na mobilu, tak je tam hrozně velká mezera mezi hlavičkou a obsahem, a já zaboha nemůžu přijít na to, čím by to mohlo být.

Další méně důležitá věc - šipky pod posuvníkem "Filmové léto 2016" na mobilu zasahují do informačního boxu, zde také nevím, jak to posunout, aby to vypadalo dobře.

Jedná se o placenou šablonu, nicméně už mi vypršela možnost supportu a nehodlám platit další dolary jen za to, že mi někdo poradí, abych smazal tenhle řádek a přidal tohle do stylů, snad chápete.

Předem díky za jakoukoliv reakci a přeji pěkný víkend ;-)

 
Odpovědět
22.4.2016 16:56
Avatar
Neaktivní uživatel:22.4.2016 17:11

Já tam vůbec nevidím žádný obsah, stejně jako emulátor

Nahoru Odpovědět
22.4.2016 17:11
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Tribe
Neaktivní uživatel:22.4.2016 17:13

Vlastně ani nevím, co to je. Jestli to má být ta hlavička, tak mi opravdu chybí obsah. A jestli to je obsah ( doufám, že ne :D ), tak mi chybí hlavička.

Nahoru Odpovědět
22.4.2016 17:13
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Tribe
Člen
Avatar
Tribe:22.4.2016 17:43

Moje chyba, už by to mělo jet :-)

 
Nahoru Odpovědět
22.4.2016 17:43
Avatar
TomasGlawaty
Člen
Avatar
TomasGlawaty:22.4.2016 18:29

Tu mezeru způsobuje tento prvek, který má od určité velikosti nastavený velký horní margin.

 
Nahoru Odpovědět
22.4.2016 18:29
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Tribe
Člen
Avatar
Odpovídá na TomasGlawaty
Tribe:22.4.2016 18:43

Díky za reakci, ale tento prvek je pouze část problému. Nyní je to nastavené na 0px, mezera se sice zmenšila, ale pořád je velká.

Tohoto prvku jsem si všiml jako první + je tam ještě body.page-template-template-front-page-php .wrapper .main .page-wrapper, kde je margin-top: 570px !important, když to v DevTools odškrtnu, tak se obsah přesune k hlavičce, přesně tak, jak by to mělo být. Na mobilu to ale nefunguje.

 
Nahoru Odpovědět
22.4.2016 18:43
Avatar
Odpovídá na Tribe
Neaktivní uživatel:22.4.2016 21:10

Jakmile je v css !important, tak je opravdová radost to upravovat :)

Nahoru Odpovědět
22.4.2016 21:10
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Tribe
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Tribe:22.4.2016 21:12

Pravda... abych pravdu řekl, tak celá ta šablona je šílená prasárna :-D Ale pro letní kino jsem tenkrát nic lepšího nenašel...

 
Nahoru Odpovědět
22.4.2016 21:12
Avatar
Odpovídá na Tribe
Neaktivní uživatel:22.4.2016 23:09

Krom toho šílenýho načítání, který mi teda pěkně vaří krev, je to celkem fajn :D

Nahoru Odpovědět
22.4.2016 23:09
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.