Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount week 80 + hiring
Avatar
jakubho
Člen
Avatar
jakubho:17.8.2016 20:32

Ahoj. Mám problém, že se mi nevykresluje border u kruhu. Vážně netuším, čím by to mohlo být :(
Mám tři kruhy:

<div class=kruhy>
<div class=kruh></div>
<div class=kruh></div>
<div class=kruh></div>
</div>

Kruhy mám srovnané do řádku a mají svůj margin. Snažil jsem se nastavit žlutý border, ale z nějakého důvodu ho tam nemám vykreslený...

.kruh
{
        width: 200px;
        height: 200px;
        background: #777777 ;
        border-radius: 50%;
        border-color:#ffbb00;
        border-width: 5px;
        display: inline-block;
        margin: 5%;
}
.kruhy
{
        text-align:center;
}

Nevíte někdo, čím to je?

Odpovědět
17.8.2016 20:32
Chyba-Jediná jistota v životě programátora.
Avatar
Odpovídá na jakubho
Neaktivní uživatel:17.8.2016 20:38

Podle mě chybí

border-style: solid;

// Například, není to jediný možný styl

Editováno 17.8.2016 20:38
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
17.8.2016 20:38
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
jakubho
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
jakubho:17.8.2016 21:00

Děkuju moc, přesně tak, chyběl. Nechápu ale, proč musí být definovaný a není na nějaké defaultní hodnotě?

Nahoru Odpovědět
17.8.2016 21:00
Chyba-Jediná jistota v životě programátora.
Avatar
Odpovídá na jakubho
Neaktivní uživatel:17.8.2016 21:03

Defaultní je none :)

https://developer.mozilla.org/…b/CSS/border

Editováno 17.8.2016 21:03
Nahoru Odpovědět
17.8.2016 21:03
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
jakubho
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
jakubho:18.8.2016 0:08

To je divný :D Děkuju :-)

Nahoru Odpovědět
18.8.2016 0:08
Chyba-Jediná jistota v životě programátora.
Avatar
Odpovídá na jakubho
Neaktivní uživatel:18.8.2016 1:55

Kdyby bylo všechno jednoduchý a intuitivní tak se nudíme :D

Nahoru Odpovědět
18.8.2016 1:55
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jakubho
mkub:18.8.2016 9:12

myslim, ze jestandardne nastaveny na border-style: none;, preto sa ti nevykreslil

 
Nahoru Odpovědět
18.8.2016 9:12
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.