dodání ihned! nové
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
tbartolen:22.12.2016 9:54

Ahoj, na domene
Martinpodlesak.com
Mam nastaveny font roboto, tohle mam v style.css

@import url('https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto&subset=latin-ext');

Nevite proc m i to nejde? Diky

Odpovědět
22.12.2016 9:54
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
Jenkings
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tbartolen
Jenkings:22.12.2016 10:10

asi by to chtělo sem vypsat kód kterým ten font přiřazuješ a kam. Takhle se to asi nikomu nebude chtít to hledat.

Nicméně na body ho podle debugeru prohlížeč rozpozná a uplatní. Nepřepisuje ti ho tedy někde ještě jiný font ?

Editováno 22.12.2016 10:12
Nahoru Odpovědět
22.12.2016 10:10
Největší časovou náročnost má výpočet časové náročnosti..
Avatar
Jenkings
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tbartolen
Jenkings:22.12.2016 10:20

Když místo použití tvého řádku import v CSS, přidáš do HTML hlavičky dokumentu tohle:

<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto" rel="stylesheet">

tak ti to bude fungovat. Problém je tedy v tom, že tak jak to máš teď ty, se ti ten font z nějakého důvodu nenalinkuje.

Editováno 22.12.2016 10:21
Nahoru Odpovědět
22.12.2016 10:20
Největší časovou náročnost má výpočet časové náročnosti..
Avatar
David Moškoř:22.12.2016 15:18

Na stránku do hlavičky si přidej toto:

<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:400,500&amp;subset=latin,greek-ext,latin-ext" rel="stylesheet">

Zkoušel jsem to a funguje to.

Editováno 22.12.2016 15:21
Nahoru Odpovědět
22.12.2016 15:18
Život je příliš krátký na to, abyste vymýšleli smysluplné názvy proměnných...
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na David Moškoř
tbartolen:25.12.2016 20:21

No já jsem to do headeru dal, ale myslím, že mi to stejně nefunguje...:-/

Nahoru Odpovědět
25.12.2016 20:21
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Avatar
Odpovídá na tbartolen
Jakub Rychlý:25.12.2016 21:09

Je pěkné jestli si to myslíš, ale je potřeba to vědět....víš jak ten font má snad vypadat ne? A pokud to nemůžeš rozeznat od toho původního, tak tam zkus dát nějaký, který rozeznat půjde a podle toho poznáš, zda to jde ;)

Nahoru Odpovědět
25.12.2016 21:09
Čím víc toho vím, tím víc zjišťuju, že vlastně nic nevím.
Avatar
tbartolen
Člen
Avatar
Odpovídá na Jakub Rychlý
tbartolen:25.12.2016 21:37

¨To mě nenapadlo, nicméně už vím, že to nefunguje.
Pošlu celý ten WP header.php, nejsem si jsitý jestli to dávám na správné místo
HEader vypadá ted nějak takhle:

<?php
/**
 * @package elicit
 */
?>
<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Lobster" rel="stylesheet">
<?php wp_head(); ?>
  </head>


        <body <?php body_class(); ?> >

                                <div class="Header" style="background-image: url(<?php if (get_header_image() != '') : ?><?php header_image(); ?><?php endif; ?>);">


                                <div class = "container">

        <?php if ( is_active_sidebar( 'header_right' ) ) : ?>

        <div class="headright" role="complementary">
                                        <span class = "container">

                <?php dynamic_sidebar( 'header_right' ); ?>
                </span>
        </div><!-- #Right-Header -->
        <?php endif; ?>

                                        <div class="logo" >
                                                <?php if ( get_theme_mod( 'logo' ) ) : ?>


                                                        <a href='<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>' title='<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name' ) ); ?> &mdash; <?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'description' ) ); ?>' rel='home'>
                                                                <img src='<?php echo esc_url( get_theme_mod( 'logo' ) ); ?>' alt='<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name' ) ); ?>'>
                                                        </a>

                                                <?php elseif ( get_bloginfo( 'description' ) || get_bloginfo( 'name' ) ) : ?>

                                                                <h2 class="name">
<div class="info">
<table border="0">
<tr>
<td><p><img src="http://martinpodlesak.com/wp-content/uploads/2016/12/telefon-naležato-e1482068015926.png" alt="Telefon">+420 774 522 626<br></p></td>
</tr>
<tr>
 <td> <p><img src="http://martinpodlesak.com/wp-content/uploads/2016/12/email1-e1482067482200.png" alt="email">[email protected]</p></td>
</tr>
</table>

                  </div>
                                                                        <a class="url" href="<?php echo esc_url( home_url() ); ?>" title="<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'name', 'display' ) ); ?> &mdash; <?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'description' ) ); ?>" rel="home"><img src="http://martinpodlesak.com/wp-content/uploads/2016/12/Logo-e1482014783238.jpg" alt="Logo stránky">        &nbsp;<?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'title' ) ); ?></a>
                                                                </h2>

                                                                <?php if ( get_bloginfo( 'description' ) ) { ?>

                                                                        <h4 class="tagline"><?php echo esc_attr( get_bloginfo( 'description' ) ); ?></h4>

                                                                <?php } ?>

                                                        <?php endif; ?>


                                        </div><!-- /site-logo -->
</div>
</div>

<?php if ( has_nav_menu('header-menu') ): ?>
<nav class="navbar navbar-inverse">
        <div class="container-fluid">
          <div class="navbar-header">
            <button type="button" class="navbar-toggle collapsed" data-toggle="collapse" data-target="#navbar" aria-expanded="false" aria-controls="navbar">
              <span class="sr-only"><?php esc_html_e( 'Toggle navigation', 'elicit' ); ?></span>
              <span class="icon-bar"></span>
              <span class="icon-bar"></span>
              <span class="icon-bar"></span>
            </button>
          </div>
          <div id="navbar" class="navbar-collapse collapse">
                                <div class = "container">


                        <?php

                                $headermenu = array(
                                        'theme_location' => 'header-menu',
                                        'depth'          => 2,
                                        'container'      => false,
                                        'menu_class'     => 'nav navbar-nav',
                                        'walker'         => new Bootstrap_Walker_Nav_Menu()
                                );

                                wp_nav_menu($headermenu);

                        ?>


          </div><!--/.nav-collapse -->
        </div><!--/.container-fluid -->
      </nav>
<?php endif; ?>


                </div>

          </div><!--/.nav-collapse -->
        </div><!--/.container-fluid -->

      </nav>

                <div  class = "container">
Editováno 25.12.2016 21:38
Nahoru Odpovědět
25.12.2016 21:37
Navštiv www.fb.com/skkelticz
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.