Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Samuel Illo :3.8.2014 18:42

Nazdárek :D
Učím sa podľa tunajšieho návodu PHP (NERS) a mám malý/veľký problém. Súbor zo štýlom mi vo Firefoxe nenačíta. Inde funguje.
Skúšal som preinštalovať FF, zmeniť cestu k súboru, vymazať cache,..........
Mám FF 31. Dík

Editováno 3.8.2014 18:43
Odpovědět
3.8.2014 18:42
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Avatar
Odpovídá na Samuel Illo
Michal Žůrek - misaz:3.8.2014 18:52

ono ti to totiž při stahování CSS souboru hodí stavový kód 304, zkus tento sly otevřít ve firefoxu jestli to bude fungovat.

 
Nahoru Odpovědět
3.8.2014 18:52
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Samuel Illo :3.8.2014 19:06

keď som dal ručne importovať style.css cez konzolu tak ho načíta, ale cez link nie

Nahoru Odpovědět
3.8.2014 19:06
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.