Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Kotlin week
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
KiRoS:19.8.2013 15:44

Ahoj potřeboval bych poradit. Mám vršek stránek udělanej na obrázek a potřeboval bych to na odkaz. Kód ZDE jen bych potřeboval do tohoto zasadit aby obrázek nad_index.jpg odkazoval na index.php

<tr>
<td width=1022 height=84 style="background: url('obr/nad_index.jpg')" valign=top>
</td>
</tr>

Moc díky

Odpovědět
19.8.2013 15:44
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na KiRoS
Honza Bittner:19.8.2013 15:47

Udělej funkci v JS ne ? :)

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 15:47
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
KiRoS:19.8.2013 15:52

Kdybych věděl jak tak to dávno udělám a ani se neptám.

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 15:52
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na KiRoS
David Čápka:19.8.2013 16:06

Nějak jsem nepochopil dotaz. Pokud chceš obrázek jako odkaz, tak ho vlož jako obrázek a ne jako pozadí. Případně si vlož do té tabulky jiný prázdný element a ten udělej jako odkaz (třeba prázdný span).

Editováno 19.8.2013 16:07
Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:06
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
KiRoS:19.8.2013 16:15

Když to chci obrázek jako pozadí tak je jednodušší to co dělám teď děkuji tźa rady ale tyto blbé rady mi nepomůžou Já si to udělám sám anebo půjdu na jiný programátorský web. Děkuji

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:15
Programování a informační technologie má budoucnost.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na KiRoS
Honza Bittner:19.8.2013 16:16

Myslim že :

//do document.ready

$('#mojeTD').click(function(){
url = 'http://devbook.cz';
window.open(url);
});
Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:16
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
Odpovídá na KiRoS
KiRoS:19.8.2013 16:16

Jo a ještě by mě zajímalo jak zruším účet zde na devbooku ? Děkuji

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:16
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na KiRoS
David Čápka:19.8.2013 16:17

Psal jsem ti ať si tam dáš span přes to pozadí, že jsi mou radu nepochopil je tvoje chyba. Běž si kam chceš.

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:17
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
niveses
Redaktor
Avatar
niveses:19.8.2013 21:10

Přesně kvůli takovým lidem mizí aura :)

 
Nahoru Odpovědět
19.8.2013 21:10
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.