Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Aktualizovali jsme Zásady zpracování osobních údajů. Pokračováním užívání sítě projevíte souhlas s těmito podmínkami. Tuto zprávu můžete nyní zavřít.
discount 50 + hiring
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
KiRoS:19.8.2013 15:44

Ahoj potřeboval bych poradit. Mám vršek stránek udělanej na obrázek a potřeboval bych to na odkaz. Kód ZDE jen bych potřeboval do tohoto zasadit aby obrázek nad_index.jpg odkazoval na index.php

<tr>
<td width=1022 height=84 style="background: url('obr/nad_index.jpg')" valign=top>
</td>
</tr>

Moc díky

Odpovědět
19.8.2013 15:44
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
Honza Bittner
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na KiRoS
Honza Bittner:19.8.2013 15:47

Udělej funkci v JS ne ? :)

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 15:47
Absolvent FIT ČVUT :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://github.com/tenhobi/ama.
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza Bittner
KiRoS:19.8.2013 15:52

Kdybych věděl jak tak to dávno udělám a ani se neptám.

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 15:52
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na KiRoS
David Čápka:19.8.2013 16:06

Nějak jsem nepochopil dotaz. Pokud chceš obrázek jako odkaz, tak ho vlož jako obrázek a ne jako pozadí. Případně si vlož do té tabulky jiný prázdný element a ten udělej jako odkaz (třeba prázdný span).

Editováno 19.8.2013 16:07
Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:06
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
KiRoS:19.8.2013 16:15

Když to chci obrázek jako pozadí tak je jednodušší to co dělám teď děkuji tźa rady ale tyto blbé rady mi nepomůžou Já si to udělám sám anebo půjdu na jiný programátorský web. Děkuji

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:15
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
Honza Bittner
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na KiRoS
Honza Bittner:19.8.2013 16:16

Myslim že :

//do document.ready

$('#mojeTD').click(function(){
url = 'http://devbook.cz';
window.open(url);
});
Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:16
Absolvent FIT ČVUT :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://github.com/tenhobi/ama.
Avatar
KiRoS
Člen
Avatar
Odpovídá na KiRoS
KiRoS:19.8.2013 16:16

Jo a ještě by mě zajímalo jak zruším účet zde na devbooku ? Děkuji

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:16
Programování a informační technologie má budoucnost.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na KiRoS
David Čápka:19.8.2013 16:17

Psal jsem ti ať si tam dáš span přes to pozadí, že jsi mou radu nepochopil je tvoje chyba. Běž si kam chceš.

Nahoru Odpovědět
19.8.2013 16:17
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
niveses
Tvůrce
Avatar
niveses:19.8.2013 21:10

Přesně kvůli takovým lidem mizí aura :)

 
Nahoru Odpovědět
19.8.2013 21:10
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.