Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Daniel Zábojník:4.11.2014 14:25

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak by se dalo v html udělat přesměrování. Tedy někdo dá do vyhledávače example.eu a automaticky ho to přesměruje na example2.com. Děkuji :)

Odpovědět 4.11.2014 14:25
Nesnáším psaní { } ale bohužel jsou potřeba a vyhnout se jim nejde!
Avatar
Pavol Hejný
Autoredaktor
Avatar
Pavol Hejný:4.11.2014 14:38

Dá se to udělat např. přes JS:

<script language="javas­cript">
window.locati­on.replace('http://e­xample2.com/');
</script>

Nahoru Odpovědět 4.11.2014 14:38
http://pavolhejny.cz/
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Zábojník
Samuel Illo :4.11.2014 14:39

napr.

<meta http-equiv="refresh" content="0; url=http://example.com/">

ale radšej použi javascript, je to lepšie

Editováno 4.11.2014 14:39
Nahoru Odpovědět  +1 4.11.2014 14:39
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Avatar
Pavol Hejný
Autoredaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Illo
Pavol Hejný:4.11.2014 14:41

Podle mě je to lepší řešení s meta :) Asi úplně nejlepší bude přes http hlavičky. Teda místo toho, abys tam měl index.html udělej index.php a do něj:

<?php
header('Location: http://www.example2.com/');
?>

Editováno 4.11.2014 14:42
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +2 4.11.2014 14:41
http://pavolhejny.cz/
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.