Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
studnicka.ji
Člen
Avatar
studnicka.ji:22.1.2014 22:18

Zdravím, potřeboval bych poradit jak mám přichytit div s odkazama viz firesport a pozary, aby se mi neodstrkovaly dolů když přidávám obsah viz
http://menu.tode.cz/

 
Odpovědět
22.1.2014 22:18
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na studnicka.ji
:22.1.2014 22:28

Jak neposunovaly dolů?

 
Nahoru Odpovědět
22.1.2014 22:28
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
KleoCZ
Člen
Avatar
KleoCZ:22.1.2014 22:42

http://jsfiddle.net/Kleo86/ajKTy/

Takto ??

position:absolute;
bottom:0px;

pak jestli chceš odsazení levá pravá ...

Nahoru Odpovědět
22.1.2014 22:42
Apeluji na všechny co odpovídají na dotazy, tak pokud je to jen trochu možné dávejte rovnou reálná řešení třeba v htt...
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:23.1.2014 0:48

Podívej se na toto http://www.itnetwork.cz/…nu-a-sidebar
Je tam i návod jak to udělat jen v CSS - ale jen hned od začátku stranky

Nahoru Odpovědět
23.1.2014 0:48
Student FIT ČVUT. In love with Flutter. :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://g...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.