dodání ihned! nové
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
Neaktivní uživatel:7.2.2017 17:58

Ahojte mám dosť hlúpu otázku. Ako to mám urobiť keď ved nahrám na hosting a potom chcem pridávať naň články napr.

Odpovědět
7.2.2017 17:58
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Jan Troják
Brigádník
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Jan Troják:7.2.2017 18:17

Nech si v PC uloženou kopii kódu, a až budeš potřebovat něco přidat, tak to nejdříve napiš do kódu (v tvém PC), který se bude jmenovat stejně jako na hostingu a pak ten kód na hostingu aktualizuj (vložit a přepsat).

 
Nahoru Odpovědět
7.2.2017 18:17
Avatar

Člen
Avatar
:7.2.2017 18:19

Najlepsie je naucit sa SQL a cez PHP ich vypisovat na stranku. Ak chces pridavat clanky musis si urobit nejake to vlastne, staci jednoduche CMS alebo mas nieco na nete. Kazdopadne nauc sa pracovat s databazou, na zaciatok to spoj s PHP.

 
Nahoru Odpovědět
7.2.2017 18:19
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Troják
:7.2.2017 18:20

Nemyslis, ze je to zbytocne komplikovane? Cele sa mu to casom zahlti a bude musiet spravovat vela kodu, radsej nech sa nieco nove nauci, vie to potom vyuzit v budúcnosti

 
Nahoru Odpovědět
7.2.2017 18:20
Avatar
Jan Troják
Brigádník
Avatar
Odpovídá na
Jan Troják:7.2.2017 18:25

Asi ano. SQL bude lepší.

 
Nahoru Odpovědět
7.2.2017 18:25
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.