Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week
Avatar
sNN_
Člen
Avatar
sNN_:10.12.2013 14:17

Zdravím,
mám problém se svou stránkou http://dolinay.wz.cz .
Po přejetí pod místem pod logem mě to chce pořád odkazovat na záložku v menu, ale v kódu jsem nic takového nenašel. (Po přejetí pod tím místem se jakoby "ukáže" odkaz). Nevíte co sem udělal za chybu?
Díky

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
    <title>Vítám Vás!</title>
    <style>

body
{
margin:0px;
}

a
{
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
font-style: normal;
font-variant: normal;
color: #303030;
}

a
{
text-decoration: none;
border: none;
}

a:link {
text-decoration: none;
border: none;
}

a:visited {
text-decoration: none;
border: none;
}

a:active {
text-decoration: none;
border: none;
}

a:hover {
text-decoration: underline;
border: none;
}

#Website{
width:800px;
margin:0px auto 0px auto;
}

img
{
border:none;
}

#Header
{
width:700px;
height:350px;
float:left;
}

#Menu
{
width:200px;
height:380px;
float:left;
padding-left:40px;
padding-top:110px;
}

#Content
{
float:left;
width:400px;
padding-left:10px;
padding-top:130px;

}

#Cara
{
float:left;
margin-top:10px;
background:#000000;
width:1px;
height:350px;
}

#Spodek
{
float:left;
width:700px;
height:100px;
}

    </style>
</head>
<body><!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--><div align="center"><table width="496" border="0"
cellspacing="0" cellpadding="0"><tr><td><a href="http://www.webzdarma.cz/"><img
src="http://i.wz.cz/banner/nudle03.gif" width="28" height="60"
style="margin: 0; padding: 0; border-width: 0" alt="WebZdarma.cz" /></a></td><td>
<script type='text/javascript'><!--//<![CDATA[
   var m3_u = (location.protocol=='https:'?'https':'http')+'://ad.wz.cz/openx/www/delivery/ajs.php';
   var m3_r = Math.floor(Math.random()*99999999999);
   if (!document.MAX_used) document.MAX_used = ',';
   document.write ("<scr"+"ipt type='text/javascript' src='"+m3_u);
   document.write ("?zoneid=26");
   document.write ('&amp;cb=' + m3_r);
   if (document.MAX_used != ',') document.write ("&amp;exclude=" + document.MAX_used);
   document.write (document.charset ? '&amp;charset='+document.charset : (document.characterSet ? '&amp;charset='+document.characterSet : ''));
   document.write ("&amp;loc=" + escape(window.location));
   if (document.referrer) document.write ("&amp;referer=" + escape(document.referrer));
   if (document.context) document.write ("&context=" + escape(document.context));
   if (document.mmm_fo) document.write ("&amp;mmm_fo=1");
   document.write ("'><\/scr"+"ipt>");
//]]>--></script><noscript><a href='http://ad.wz.cz/openx/www/delivery/ck.php?n=a5977468&amp;cb=123' target='_blank'><img src='http://ad.wz.cz/openx/www/delivery/avw.php?zoneid=33&amp;cb=123&amp;n=a5977468' border='0' alt='' /></a></noscript>
</td></tr></table></div>
<!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->

<div id="Website">
<div id="Header">
<img src="header.jpg"  alt="Header" />
</div>
<div id="Menu">
<a href="novinky.htm"><img src="novinky.jpg" alt="novinky" />
<a href="download.htm"><img src="download.jpg"alt="download" />
<a href="odkazy.htm"><img src="odkazy.jpg" alt="odkazy" />
<a href="galerie.htm"><img src="galerie.jpg" alt="galerie" />
<a href="kontakt.htm"><img src="kontakt.jpg" alt="kontakt" />

</div>

<div id="Content">
<p>Vítám Vás!</p>
<p>Tyto stránky budou sloužit k prezentování mé maturitní práce. Maturitní práce, která se týká odizolováním elektrotechnických kabelů a navržení,sestavení a naprogramování takového jednoúčelového stroje.</p>
</div>
<div id="Spodek"><img src="spodek.jpg" alt="Spodek" /></div>
</div>
</body>
</html>
 
Odpovědět
10.12.2013 14:17
Avatar
Odpovídá na sNN_
Michal Žůrek - misaz:10.12.2013 14:44

Víš jak dělal pejsek a kočička dort? Dali tam úplně všechno a víš jak vypadá tvůj HTML soubor? Je tam úplně všechno.

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 14:44
Avatar
sNN_
Člen
Avatar
sNN_:10.12.2013 14:49

Dík za radu, moc si mi pomohl ;)

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 14:49
Avatar
Odpovídá na sNN_
Jakub Vaněk (Bubavanek):10.12.2013 14:52

Zkus si oddělit styly a JS. Každej zvlášť, tohle je hroznej bordel.
Ale vypadá to, že to tvoje neukončování párovej tagů zapříčinilo, že se ti content vecpal do

<a href="kontakt.htm">

, zkus to ukončit klasicky

</a>

.

Aspoň mě, když stisknu v chromu F12 to tak ukazuje.

Editováno 10.12.2013 14:53
 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 14:52
Avatar
sNN_
Člen
Avatar
sNN_:10.12.2013 15:03

Zkoušel jsem a nic :/

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 15:03
Avatar
Jakub Vaněk (Bubavanek):10.12.2013 15:13

A změnil si to u všech? A na stránce kontak.htm ? Někde tam máš totiž vážně chybu.

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 15:13
Avatar
sNN_
Člen
Avatar
sNN_:10.12.2013 15:20

Změnil, změnil.. Chyb tam je asi víc, ale chci začít touto :D

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 15:20
Avatar
Jakub Vaněk (Bubavanek):10.12.2013 15:41

Zkus taky mrknout sem http://validator.w3.org/check?…

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 15:41
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Kit:10.12.2013 16:04

Není tam PHP a Javascript. Nejsou tam ani obrázky.

Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:04
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na sNN_
David Čápka:10.12.2013 16:09

Tohle je hrozné, odděl jazyky do samostatných souborů, používej HTML 5 tagy. Potom chybu na 90% najdeš sám nebo ti ji najdou tady. V tomhle se nikdo nevyzná včetně tebe.

Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:09
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Kit:10.12.2013 16:10

Vždyť tam má navíc jen CSS a to spraví snadno.

Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:10
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
David Čápka:10.12.2013 16:13

Máš pravdu, ten hrozný první dojem dělá WZ reklama, ta by tam ale vůbec neměla být, tu tam přeci vkládá až skript po nahrání na web, v jeho souborech nemá co dělat. Chyba bude asi někde v té směsici divů, kdyby používal header, footer atd, tak by to bylo vidět.

Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:13
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
sNN_
Člen
Avatar
sNN_:10.12.2013 16:14

Tu reklamu jsem si tam dal proto, že mám ad-block a reklamy se mi blokují, tak jsem chtěl vidět jak to bude na místním disku vypadat při nahrání na wz..

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:14
Avatar
Jakub Vaněk (Bubavanek):10.12.2013 16:14

A chybí asi jeden

</div>

na konci.

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:14
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na sNN_
David Čápka:10.12.2013 16:18

To není důvod pro to, abys nám ji tady ukazoval, ten strašný a nevalidní kód napsali na WZ před X lety a jen ukazuje kvalitu celého hostingu. Adblock se dá vypnout nebo mu můžeš udělit výjimku.

Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:18
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jakub Vaněk (Bubavanek)
Ondrca:10.12.2013 16:22

počítal jsem <div> a </div> a divy tam má dobře

Editováno 10.12.2013 16:22
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:22
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Odpovídá na sNN_
Michal Žůrek - misaz:10.12.2013 16:42

já jsem ti dal jen radu (nebo snažil jsem se ji nepřímo vyjádřit) jak si pomoct sám.

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:42
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Michal Žůrek - misaz:10.12.2013 16:43

<div> sice ano, ale <a> ne

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:43
Avatar
Ondrca
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Ondrca:10.12.2013 16:44

To je pravda, a může to být ten problém, ale Bubavanek psal, že mu chybí asi 1 div na konci.

Nahoru Odpovědět
10.12.2013 16:44
Zase jsem o něco chytřejší
Avatar
Odpovídá na Ondrca
Jakub Vaněk (Bubavanek):10.12.2013 17:25

Ano jsou správně, ten jeden jsem přehlédl, nebyl odřádkovaný.
Ale o tom <a>, jsem mu říkal.
Jednodušší by bylo, kdyby to celé přepsal, css nalinkoval a byl by klid.
Ale někde mu tam prostě habruje a

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2013 17:25
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na sNN_
mkub:11.12.2013 8:03

chybu mas:

<a href="novinky.htm"><img src="novinky.jpg" alt="novinky" />
<a href="download.htm"><img src="download.jpg"alt="download" />
<a href="odkazy.htm"><img src="odkazy.jpg" alt="odkazy" />
<a href="galerie.htm"><img src="galerie.jpg" alt="galerie" />
<a href="kontakt.htm"><img src="kontakt.jpg" alt="kontakt" />

spravne:

<a href="novinky.htm"><img src="novinky.jpg" alt="novinky" /></a>
<a href="download.htm"><img src="download.jpg"alt="download" /></a>
<a href="odkazy.htm"><img src="odkazy.jpg" alt="odkazy" /></a>
<a href="galerie.htm"><img src="galerie.jpg" alt="galerie" /></a>
<a href="kontakt.htm"><img src="kontakt.jpg" alt="kontakt" /></a

cize tag je parovy a na jeho koniec patri ukoncovaci tag , lebo vsetko medzi ... sa povazuje za odkaz

a este k tomu, oddel styly, html kod a skripty pomocou suborov, potom budes sa vo svojom kode lepsie vyznat a na 95% by si objavil, preco ti to nefunguje aj sam

 
Nahoru Odpovědět
11.12.2013 8:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 21 zpráv z 21.