Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Verquido:28.7.2015 15:00

Zdravím, vkládám sem obrázek.. Dělám něco jako galerii ale mám šířku 100% a chci na řádek 4 obrázky. Ale 4*25 = 100%. TO nejde. musím dát 24% a už to jde... Jak mám udělat aby tam šlo těch 25%?

Díky moc ;)

 
Odpovědět
28.7.2015 15:00
Avatar
Odpovídá na Verquido
Michal Žůrek - misaz:28.7.2015 15:15

protože u těch položek máš rámeček nebo margin nebo padding. Tzn. že máš 25% + velikost toho rámečku, což dá třeba 26% a to už přeteče, řeší se to tak, že nastavíš box-sizing.

Zkus těm obrázkům nastavit:

-moz-box-sizing: border-box;
-webkit-box-sizing: border-box;
box-sizing: border-box;
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
28.7.2015 15:15
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Verquido
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Verquido:28.7.2015 15:29

Akceptoval sem ti řešení a díky moc ;) zase sem se naučil něco nového..

 
Nahoru Odpovědět
28.7.2015 15:29
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.