Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Paranormal:28.7.2015 15:00

Zdravím, vkládám sem obrázek.. Dělám něco jako galerii ale mám šířku 100% a chci na řádek 4 obrázky. Ale 4*25 = 100%. TO nejde. musím dát 24% a už to jde... Jak mám udělat aby tam šlo těch 25%?

Díky moc ;)

Odpovědět 28.7.2015 15:00
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Avatar
Odpovídá na Paranormal
Michal Žůrek (misaz):28.7.2015 15:15

protože u těch položek máš rámeček nebo margin nebo padding. Tzn. že máš 25% + velikost toho rámečku, což dá třeba 26% a to už přeteče, řeší se to tak, že nastavíš box-sizing.

Zkus těm obrázkům nastavit:

-moz-box-sizing: border-box;
-webkit-box-sizing: border-box;
box-sizing: border-box;
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 28.7.2015 15:15
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Paranormal:28.7.2015 15:29

Akceptoval sem ti řešení a díky moc ;) zase sem se naučil něco nového..

Nahoru Odpovědět 28.7.2015 15:29
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.