Zimní výprodej Zimní výprodej
40 % bodů zdarma díky naší Zimní akci!
Avatar
Matty101
Člen
Avatar
Matty101:12. února 18:14

Ahojte, prosim poradi mi niekto preco mi na podstranke odhodi menu / ako keby tam pripocitalo padding/? Menu mam include v php cize zapis je rovnaky? Poradi mi niekto preco to robi len na tej podstranke? Dakujem

 
Odpovědět
12. února 18:14
Avatar
Jaroslav Smrž
Šéfredaktor
Avatar
Odpovídá na Matty101
Jaroslav Smrž:12. února 19:04
  1. Specifikuj, jakou architekturu používáš (špagety, MVC, framework)
  2. Trocha kódu by se hodila

Uprav tedy svůj dotaz tak, aby bylo jasné, co po nás chceš a jaký problém máš.

Nahoru Odpovědět
12. února 19:04
/* Life runs on code */
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:13. února 8:00

firefox - prave tlacitko - zobrazit zdrojovy kod - ctrl+a, ctrl+c, ctrl+v
Odlad si html kod nekde bokem a pak podle toho uprav php. Nejspis tam mas nekde chybu. Nebo mas v css margin, padding, float, border, width, height, ktery tam nema byt nebo je chybne. Zkus vsechny podezrele hodnoty stahnout o 2px, vetsinou float rozhodi stranku kvuli borderu...

Nicmene, z toho kodu, co jsi dal, zadny, lze jen rici, ze nemas ani pismenko napsane. Zkus na takovy dotaz odpovedet? :)

 
Nahoru Odpovědět
13. února 8:00
Avatar
Mego
Člen
Avatar
Mego:13. února 10:41

Podľa mňa skús

* {
box-sizing: border-box;
}
Nahoru Odpovědět
13. února 10:41
Radšej 15 minút skôr, ako 15 sekúnd neskoro...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.