Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer

Diskuze: Scrollbary

Aktivity (3)
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:14.9.2012 20:15

Mám menší problémek.

Mám nějaký,celkem dlouhý text,a jelikož mi velikost stránky neumožňuje jej tam dát normálně,řekl jsem si že tam dám nějaký scrollbar,ale nevím jak...

Odpovědět
14.9.2012 20:15
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
David Jančík:14.9.2012 20:28

Ve kterém elementu máš ten text umístěný? To máš nastavenou pevnou velikost, že se nerozšíří?
Zkoušel jsi:

overflow: auto;
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:28
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Daniel Vítek:14.9.2012 20:29

Zatím v žádném,vůbec nevím jak to udělat

Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:29
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
matesax:14.9.2012 20:31

Zadej elementu, který chceš zalomit pevnou výšku a:

overflow: auto;

 
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:31
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
Daniel Vítek:14.9.2012 20:31

Fajn,a do jakýho to mám dát ?

Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:31
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
matesax:14.9.2012 20:35
<div id="TenKteryChcesZalomit"></div>

#TenKteryChcesZalomit
{
height: X;
\* popř. nastav i šířku... */
overflow: auto;
}
Editováno 14.9.2012 20:38
 
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:35
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
Daniel Vítek:14.9.2012 20:37

to CSS mi došlo,jen jsem nevěděl jestli to dát do DIV nebo SPAN či FONT atp.

Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:37
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
matesax:14.9.2012 20:38

To je přeci jedno.... (téměř)

Editováno 14.9.2012 20:39
 
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:38
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
David Jančík:14.9.2012 21:15

SPAN je jednořádkový
a FONT se nepoužívá.
Měl by sis projít sekci HTML ;)

Nahoru Odpovědět
14.9.2012 21:15
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:14.9.2012 21:36

Právě kvůli spanu jsem dopsal téměř... :)

EDIT: Chápu, že to bylo na Vítka...

Editováno 14.9.2012 21:38
 
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 21:36
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět
15.9.2012 8:47
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.