Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Neaktivní uživatel:14.9.2012 20:15

Mám menší problémek.

Mám nějaký,celkem dlouhý text,a jelikož mi velikost stránky neumožňuje jej tam dát normálně,řekl jsem si že tam dám nějaký scrollbar,ale nevím jak...

Odpovědět
14.9.2012 20:15
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Jančík:14.9.2012 20:28

Ve kterém elementu máš ten text umístěný? To máš nastavenou pevnou velikost, že se nerozšíří?
Zkoušel jsi:

overflow: auto;
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:28
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Neaktivní uživatel:14.9.2012 20:29

Zatím v žádném,vůbec nevím jak to udělat

Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:29
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
matesax:14.9.2012 20:31

Zadej elementu, který chceš zalomit pevnou výšku a:

overflow: auto;

 
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:31
Avatar
Odpovídá na matesax
Neaktivní uživatel:14.9.2012 20:31

Fajn,a do jakýho to mám dát ?

Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:31
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
matesax:14.9.2012 20:35
<div id="TenKteryChcesZalomit"></div>

#TenKteryChcesZalomit
{
height: X;
\* popř. nastav i šířku... */
overflow: auto;
}
Editováno 14.9.2012 20:38
 
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:35
Avatar
Odpovídá na matesax
Neaktivní uživatel:14.9.2012 20:37

to CSS mi došlo,jen jsem nevěděl jestli to dát do DIV nebo SPAN či FONT atp.

Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:37
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
matesax:14.9.2012 20:38

To je přeci jedno.... (téměř)

Editováno 14.9.2012 20:39
 
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 20:38
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Jančík:14.9.2012 21:15

SPAN je jednořádkový
a FONT se nepoužívá.
Měl by sis projít sekci HTML ;)

Nahoru Odpovědět
14.9.2012 21:15
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
matesax
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Jančík
matesax:14.9.2012 21:36

Právě kvůli spanu jsem dopsal téměř... :)

EDIT: Chápu, že to bylo na Vítka...

Editováno 14.9.2012 21:38
 
Nahoru Odpovědět
14.9.2012 21:36
Avatar
Nahoru Odpovědět
15.9.2012 8:47
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.