Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy

Diskuze: Umístění pozadí (background)

Aktivity (3)
Avatar
yoloman
Člen
Avatar
yoloman:25.5.2015 16:01

Potřeboval bych poradit prosím.
Kam mám umístit background (pozadí)?
Mohl by mi to někdo celé napsat a ukázat ?
Děkuji. :)

 
Odpovědět
25.5.2015 16:01
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jan Lupčík
Super redaktor
Avatar
Odpovídá na yoloman
Jan Lupčík:25.5.2015 16:03
body
{
    background: url('pozadi.jpg');
}
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
25.5.2015 16:03
TruckersMP vývojář
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.