Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Vstup od uživatele

HTML a CSS HTML a CSS Vstup od uživatele American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Ondřej Krsička
Redaktor
Avatar
Ondřej Krsička:20.7.2015 23:22

Ahoj, napsali byste mi někdo, jak přímo v html5 brát vstup od uživatele? (tlačítka, formulář..)
Stačí tag, zbytek si dohledám. Ideálně můžete napsat i příklad použití :D

 
Odpovědět 20.7.2015 23:22
Avatar
NouF
Člen
Avatar
NouF:21.7.2015 1:27

http://www.w3schools.com/…ml_forms.asp

http://www.w3.org/…t/forms.html

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  +1 21.7.2015 1:27
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.